click click

ikut momo jom

14 May 2010

ku telah jatuh cinta lagi

yea betul momo da jatuh cinta lagi...betul la tak tipu..tapi momo jatuh cinta dengan orang yang sama,bf momo sendiri.
kenapa ye?selama ni tak pernah jatuh cinta dengan die?tak sayang die?

tidak...momo memang da lama jatuh cinta kat die.tapi baru2 nih cara dia layan momo watkan momo lagi2 jatuh gedebukk gedebakkk bergolek atas satu nama L.O.V.E.

gila?

belom lagi...tapi separuh gila dengan die...

sayang?

sejujurnya memang makin sayang kan die...

momo sendiri terpegun dengan layanan die...charming betul..yes he is my prince charming!
tengah menaip nih fikiran memang dekat die pun...asyik terpikir pasal die.
sekiranya betul lah dia sememangnya jodoh permudahkanlah hubungan kami..

mungkin orang tengok alahh tuh layanan biasa tapi bagi momo sendiri sangat terharu...die cuba lindungi momo tak kira apa yang terjadi.time2 tuh pun nak menitis air mata tengok cara die.tapi tahan..sabar...

terpikir juga ikhlas kah die?betul tak sayangkan momo?...minta2 jawapan tuh positive kalaula negative momo tak tau ape la akan jadi pada momo.huhuhu

sesungguhnya saya....nadhirah sangat2 cintakan die....

p/s:dear,if you read this i hope after this your dream will be the happiest ever no more nightmare..muahx! i love you so much!

~looking at him...and whisper... i love you more than yesterday and yesterday....

1 comments:

megumi said...

wahh..bunga2 hidup bdk ni ek...hahahah...so sweet....aq bile lg ek???hahahhhah..
ya allah...perkenankn la doa roomate ku ni..amin!!!
heeeeeeeeee

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN