click click

ikut momo jom

26 May 2010

sememangnya penat

arghhh 2 hari pergi sekolah umi.kol 6.30pgi da gerak keluar sampai rumah lak 6.30 petang.sumpah penat weyhh.momo 2 hari je da give up.umi and iz lagi arr tiap2 hari macam tuh.iz la paling kecian g skola pastuh kol 2.30 skolah agama malam lak pergi mengaji then tido.penat sangat.takpela dikk demi masa depan ni.

kadang2 tu kecian jugak.takpe next year tukar sekolah da.jangan risau ekk..tapi sekarang akak lak risau sekolah baru nanti boleh berdikari ke tak?haihh

pagi tadi da pergi pejabat pos hantar barang untuk ant.lepastuh bowling dengan mal.maen 2 game je pun balik sekolah umi lak mengantuk habis arr dalam bilik guru tuh.

petang lepas hantar iz pergi sekolah agama maen lagi bowling dekat selayang mall tapi lawan dengan kawan2 umi la semuanye.hehe seronok memang happening gila arr..
bayangkan lah cikgu kan suara lantang maen lak tadi memang habis kecoh la jugak.

best2 maen bowling terjumpa syahril lak.dia ni senior kt skolah dulu and also dalam taekwondo
dulu memang rapat la dengan die..start jarak when die kapel with someone.dushhh hampehnye member dapat awek terus lupa member die semua.grrr haha tak kesah la.tapi memang lama gak lost contact dengan pakcik nih(momo selalu perli dia pakcik)

2nd jumpa abby.haha padahal semalam baru jumpa je kat sekolah ambil sijil spm sama.momo kene pergi sekolah balik sebab terlupa amik sijil LCCI.dushhh~totally lupa la.

boyfie masih in his mood~dunno what to do..pujuk2 memang tak pandai la..haiyooo help??

1 comments:

salina nur dian said...

babe.. tags from me.. jawab okay!

http://myaortaneedsblood.blogspot.com/2010/05/tag-from-miss-fatin-hanani-thanx-darl.html

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN