click click

ikut momo jom

05 June 2010

char kuey tow


char kue tiao..char kuey tiao..char kuey tow..ni semua yang same sahaja.

hmm momo da kempunan da ni nak makan char kuey tow since balik dari Arau lagi.

huwaaa susahnya nak cari kat wangsa maju ni.momo tak familiar kat kawasan ni tu tak tau sangat mana yang the best in town.
tengok pic kat atas pun da buatkan momo terliur perut pula berkeroncong.haayoo amma paa...
yeenekii veenumm char kuey tow la.haiyoooyo
kempunan..kempunan sob2

4 comments:

ravishingpeacock said...

kalo da dkt w.mju momo try p malis char kuey tiaw lor

momochan said...

malis char kuey tiaw 2 dekat area mane ek?dekat dengan wangsa ealk ke?ni momo nak try ni :)

xen said...

ira char kuew tiow makan kat ne?
dlu abg dgn akak masa kat arau slalu gi makan kat sane
rasanya dekat dgn stesen bas..

sedap wooo

momochan said...

stesen bus balik kampung tu ek?kedai ape?selalu makan kat kulat je tapi tak puas sangat sikit la :(

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN