click click

ikut momo jom

13 June 2010

mengamuk guna parang

hari ni merupakan pengalaman momo yang agak mendebarkan bila nampak orang mengamuk dengan P.A.R.A.N.G. di majlis perkawinan.wuuu~



ok ceritanya macam ni...momo dalam bilik tengah golek2 sambil main game bila dengan perempuan jerit2 suara kecoh2

1st ingatkan kene ragut...ehh takkan la ragut pula kat kawasan ni tak mungkin la

2nd tengah main kot..huhu

3rd dengar orang suruh mengucap2 kenape ye? ishh tak boleh jadi ni kene tengok juga ni.

alright momo tengok ikut tingkap jela.oppss agak kelam kabut and momo nampak parang..

orang tu marah2 cari siapa tak tahu la...siapa dekat memang cari nahas la...

lepas tu ada 2 3 orang lelaki kot datang tenang kan dia...and then da selesai agaknye..momo tak tahu la ape problem and momo pun tak amik tahu.cume momo sangat2 terkejut bila ada orang mengamuk.selalu baca dalam surat khabar or novel je.fuhhh semangat hilang sekejap.

bile da ok momo sambung main game balik hehhehe.biarla diaorang selesaikan masalah diaorang.huhu

*tadi hantar mal di nilai lepas tu makan kat 1 kedai ni.sedap la juga nasi pun banyak yang amat memang tak habis makan.fuhh sekarang memang kekenyangan.hehe

*esok ada appoinment dengan dentist

4 comments:

xen said...

apsal dia mengamuk ira? isk2
tu la len kali kalau dia ajak kawin gi je la. ni tolak lak kan dah mengamuk..

momochan said...

entah ira pun tak tahu.tapi tengok secara live best wooo hahaha takot pun ada juga

xen said...

rakam la.. isk22 ape la

momochan said...

ishh ada pula.tak patut la nak rakam.ape arr die nih.

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN