click click

ikut momo jom

18 June 2010

tak dapat kolej next semester

ahaaaa susahnya hidup tak dapat kolej next sem..nak buat rayuan pun rasa memang tak akan dapat ja.
so kene la cari rumah sewa kat perlis tapi ada beberapa problem la.disadvantages duduk luar
-rumah sewa agak susah nak cari kat kawasan situ.kalau ada pun yang haunted HAHA seramm tak maula.
-kene bayar rumah sewa,api, air
-TRANSPORT!sangat penting ni.if dapat rumah yang bus uitm lalu macam mana?menapak?jauh..momo ada lesen pun kereta je tapi kereta pula takde.uhuuu basikal?boleh kot but kalau kene pakai baju kurung?ayoooo lepastu kalau kelas malam pula?nak naik basikal malam2 buta?ishh risikonye
-kelas malam pula 10 lebih habis gate tutup 11 malam.kalau jalan kaki bile sampai depan gate da tutup.bus pula momo tak nampak pun lalu time malam
-makan.kedai luar kalau masak memang lambat kene tunggu da tu mahal pula.nak masak?mana ada masa nak masak ni.ishhh
advantage
-hmm takda peraturan kolej yang kene kumpul sticker.
memang tak banyak momo dapat fikir advantage most of it sebaliknya...
*sekarang pening rumah sewa tak da lagi..ohh nasib~

2 comments:

nuyah said...

Momo syg.. try buat rayuan,.. sbb ada majority mmbr akak pown xdpt kolej. sbb masalh teknikal sistem uitm (akak pown not sure) tp try kol pejbt kolej.. sdiakn surat skali... mmbr akak kata dia da clik setuju o kompem ke ape, tp xde.. so, dorg bt rayuan.. but not sure la dapat ke x.. if nk crik umah sewa pown, skrg ni da xde umah sewa da..sume dak2 da book dr sem lpas ag.. plizz bgth fifie yg comel tu ye.. akak x sempat nk bgth die..

momochan said...

ohh ok..da wt rayuan da tp tula tak tahu dapat ke tidak..rumah sewa pun tengok banyak da full..

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN