click click

ikut momo jom

25 June 2010

KLCC and KL TOWEr

tengah2 tengok bola BRAZIL vs PORTUGAL ni.agaknye team mana yang menang ek?
mal pula elok terlentok atas sofa.iz da terbongkang atas katil.hehehe masing2 kepenatan.umi and ayah pun sama.haihh momo je mata terbuka luas lagi.

tadi ym dengan ant..happy2..and then tak lama momo da buat dia tak da mood.momo ingat nak gurau je.sob2 miss him so much.tapi cepat2 die cakap nak tengok TV.huwaaa T.T sorry dear...
isk isk tadi nak hantar message sekali tengok credit da takda.ngaaa~nak tengok BOLA pun tak da mood da.hmm

tengok kat luar tingkap..uuuu~sejuknya bila ada angin.angin malam.huh tau2 je momo tengah bersedih ni.ceyhh layan jiwang pula...

ohh nampak KL TOWER berkelip kelip lampu die..
momo rasa macam nak ajak ant lepak kat bawah kl tower.~macam takda tempat lain ke nak dating?~
taknak KLCC..terlalu banyak sangat lampu.hehe banyak songeh kan~

takpun naik mana2 tempat tinggi lepas tuh tengok permandangan KL waktu malam.momo suka!
seronok sangat kalau tengok kereta kecik2 macam mainan.lampu banyak je..hehe da malam mestila lampu banyak.

nak tengok view tu kite kene la duduk atas kereta haha ...bila lagi nak panjat kereta kan?ekkeke
sambil2 tu kite makan chocolate ke ice cream ke.nyummy~haaa kalau time tu momo rase nak dera anr awal2 da minta tolong die masakkan something.kalau tak sedap pun leh jadi sedap tau.then for sure kite pergi makan lagi sebab ant takkan kenyang.hoho

oppss before that tengah2 kite bersantai tu kite nampak ada couple.heh~macam kenal tapi memang kenal pun..SALLY with her boyfriend.wuuu~nak gak jumpa tempat sama.ahahaha
takpun nak lebih memeranjatkan lagi MIDAHdengan siapa la tu?HAHAHAHA

*tehehehehe sally and midah.im sorry ni hanya la angan2 momo je tau.buat pun sikit je kang buat full version kang lain jadinye.again...im SO sorry kalau da buat kalian tersinggung.maaf~

5 comments:

salina nur dian said...

hahahahaha!!! xD

oii!!!

boleh pulak termasuk dalam dream u!

aiyok!! midah dengan sape tuh??

HAHA! :D

megumi said...

pelik la angan2 ko ni..aq xde..huuhuhuuu...huuuuu...huhuu...

momochan said...

sally:ape leh buat tibe kuar u dorang.ntah cmne leh termasuk ntah.spoil je tgh dating.haha
midah tuh tak tahu la dengan siapa dot.dot. kot orangnye.hehe

megumi:laaa da nama pun angan2 mesti la pelik bin ajaib.da name pun angan2.ko memang takda..ko dating mana entah.nantikan dirimu dalam anganku.ahaks~hehe

salina nur dian said...

hahahaha. dyra! lain kali u angan2.. jangan lupa masukkan sekali fifie!!

ntah2 fifie dengan tutt tutt tengah berguling2 kat rumput mcm filem hindustan.. :D

momochan said...

ahaks~ok next time i masukkn rmai lg watak2 ye..
fify tuh nnt mengalahkan hindustan la nk guling2 lagi dasyat die buat nanti.haha

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN