click click

ikut momo jom

07 July 2010

braces

yepp momo da pakai pun braces.today hari ke 7 da pun.
heh~susah juga pakai braces. banyak cabaran tak boleh makan itu ini la..but the best part is berat badan turun.HAHHA
ok kejap sebenarnya braces saya bermasalah la today.what should i do?just tunggu next appoinment or pergi je klinik swasta mana2?nak pergi yang biasa staff die garang kott~takut momo.cakap pun tergagap2.hehehe da la seorang2 je selalu ayah ada teman.

huwaaa nak balik KL.pagi tadi da mesej umi kata nak balik umah.tapi this weekend ada modul la ceramah.tak pergi wajib la pulak kan.nak balik next week da start busy.Momo kene buat presentation subject LAW.makkk..haha sumpah la takut weyy

sekarang di CC try umtuk daftar subject2 saya..tapi masih gagal lagi nak buka.grrr~

*got to go...ramai sangat manusia2 dalam ni.saya da shy2 da nak menulis panjang2
tata jaga diri yaa semua..

*keseorangan lagi*

1 comments:

xen said...

abg dh register kan dh macam ira ckp tu.. t check ek

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN