click click

ikut momo jom

15 July 2010

saya sokong!


haa ni boyfriend kesayangan momo~
ANT sebenarnya da menyertai satu pertandingan anjuran siapa tak tahu la.

mula-mula kite kene check la semua.tali ok tak sesuai ke..heh macam momo pandai je~
nanti panjat2 lain pula yang jadinya kan susah.ok maybe masa tengah dipakaikan 'tali'
ant da diberi sedikit ceramah.hehe taklimat ke apa2 la kan.

momo tahu time tu die nervous gilak.HAHAHa suka lak gelak.hee~
love!
pakai baju yang momo suke ek?ngeh2


ok Ant da start panjat tuh.ishh kacau je abang baju merah ni.shuhhh2~saya nak tengok boy saya la abang oii.tepi sikit.



sekarang da pertengahan jalan (agaknya) tiba2 je berhenti.ehh kenapa tu sayang?
  • garu kepala.gatal?
  • ada benda jatuh atas kepala
  • tengah fikir nak pijak kat lubang mana?
  • haa baru teringat nak baca DOA!
takkan nak give up da.JANGAN! JANGAN!


oh okay..he continue to climb lagi.heh~rugi kalau separuh jalan.hoho
SAYANG!panjat la lagi!cepat2!kalau menang dapat hadiah.hahha
*momo kat bawah da jerit macam orang gilak~just imagine la weyh


YES!!! you did it!hoooraaayyy

*lompat2 toink toink erghh~i am happy...
yeayy boy saya da berjaya sampai ke puncak.wink* I LOVE YOu!
oh my goshh tak boleh to jump and jump...
cepat turun la sayang oi..!

*kejam punya awek la tadi suruh cepat naik sekarang turun pula*
ehh momo genbira thats why suruh turun cepat nak jumpa.


*honey..for sure kalau ada apa2 pertandingan tak bawa momo da kan? sob2 T.T
yela momo sangat la teruja woo nanti orang ingat monyet terlepas dari zoo.terjerit2 and terlompat2.huhu

momo memang macam ni yee..kalau iz masuk game pun automatic suara momo lantang!hahaha

momo nak pulang ke kolej da.nak rehat malam ni ada kelas pula.yeayyy~


~nak balik larhh kapel sebelah ni bersayang2.grrr geram2 jeles la weyy.tak mau kawan la korang kalau sengih2 tuh.wekkk jahat!

2 comments:

xen said...

monyet terlepas kandang

momochan said...

wekkkk~

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN