click click

ikut momo jom

10 September 2010

miss him



looking at our old pictures...
looking at your face..
looking at your smile..
(except for this picture can't see your face)

reminds me of you
especially today..
honey...i know both of us are too busy today for Hari Raya celebration
i expect you to call me after you finish take all the pictures
i wait...and wait...
checking on my phone..
there is no message nor a missed call
everytime i checked on my phone..mengeluh je kerja
yes! i still remember on that day you told me that it is not good to mengeluh.err mengeluh itu *sigh*
tapi momo buat juga bukan dengan sengaja tapi terluah perasaan yang haihhh entahla
nak telefon da telefone da..kang telefone lagi kata tak faham bahasa pula.

iyee saya tahu kamu nak spend time with your family..your cousins...i can see your face macam bahagia seronok sangat.jadi senyap2 taknak kacau..

sorry sangat masa awak kol tadi saya tengah busy buat kerja tetamu datang so agak kelam kabut sedikit.maaf ye..
mood saya pun kurang baik sedikit tadi mungkin sebab da terlalu lama sangat tunggu awak tadi.
i miss you..
happy tau dengar suara awak tadi tapi ego saya pun sama naik tinggi..sob sob
terok kan awek awak ni

*apa-apa yang awak buat beritahu la saya..jangan biar saya seorang..berteka-teki


3 comments:

salina nur dian said...

lol.. macam sama je ape yg i lalui.. lebih2 lagi org macam i ni yang tidak suka menunggu.. memang merajuk kaw2 la jawabnye.. jahat kan kita sebenarnya! manja sangat!

momochan said...

HAHA yup..kita ni terlalu manja sangat la..bende sikit je tapi majuk lebih2...
i pun tak suka tunggu orang..
pnat tau..huhu

toink toink kite tak jahat tapi nakal & manja terlebih.hikhik

salina nur dian said...

e'em laa! i setuju sangat!!

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN