click click

ikut momo jom

26 October 2010

100hours hatiku rungsing

27/10/2010 tarikh dimana ant akan menyertai Malaysian Book of Records: 100 hours non-stop!!

Non stop ye...can you believe that?hati siapa yang tak tenang?tak risau memikirkan keselamatan buah hati dia kan? Sudah la jauh antara kutub selatan dan utara, antara 2 benua, antara 2 dunia, antara 2 darjat.ehh tak silap.

Tarikh tu pula momo ada exam first paper English. Nak pergi tengok pun tak dapat. Momo nak bagi support kat ant.nak tengok dia.nak teman dia. Momo nak sangat! Such a big event and must be important for him. Lagi lagi kalau ant da habis kan..i want to be the first person yang ucapkan tahniah when 100 hours is over. yang sambut ant.yang berikan towel.yang berikan air.yang berikan massage.yang berikan kata-kata semangat.yang tolong lapkan peluh. Yang apa-apa lagi lah asalkan ant selesa.

Seriously rasa sangat sedih la tak dapat jumpa,nak tengok dari dekat. Momo harap sangat ant tak kecik hati atau pun berjauh terasa hati. Momo tak terdaya nak beri sokongan secara live. Tapi tak mengapa momo tetap beri sokongan dari jauh. Ant berperang di sungai Melaka dan momo berperang dalam exam hall.waktu tu memang penting sangat mental dan fizikal for both of us.

Apa perasaan korang kalau boy/girlfriend ada pertandingan ke persembahan then korang tak dapat hadir? Guilty je rasa kan?yeahhh same goes to me.

Di sini momo berjanji kalau ada apa-apa lagi pertandingan keapa-apa sahaja yang melibatkan ant.momo nak terbang terus dan jadi your big and tough supporter.HEHE

Akhir kata, tolong jaga diri elok-elok.momo cayunk sayang sangat. Jangan paksa diri sampai diri sakit yee. Nanti momo terlebih risau kang terus beli tiket turun Melaka.haa jangan cakap momo tak larang yee..lagi satu jangan naughty sangat.momo dapat tau siaplah nak cubit kuat-kuat. I miss you so much and once again sorry I can’t go there. Hmm sangat sedih!

Notakaki: terlalu tension today.sehingga menangis dibuatnya.ni exam punya pasal la nasib buah hati mr. Ant ada datang memujuk walaupun sedikit lambat.al-maklum lah makin busy buah hati momo ni. Bekerja keras untuk masa hadapan. HEHE. Momo juga berusaha keras untuk mengingat nama-nama cases untuk law.wish me luck. Muahx!Muahx! Momochan cayunk Encik Semut.ingat tau.

2 comments:

dkya rosli said...

GUD LUCK MOMOc

momochan said...

thx dyka and goodluck to you too!

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN