click click

ikut momo jom

23 October 2010

Alaaa menci..mencinya saya!!
Bila tengok video orang kahwin..rasa macam nak cakap kat ant

"Love! Jom kahwin esok!"

ok itu sangat mengarut.belajar pun tak habis lagi perasaan gatal nak kahwin naik dengan
mendadaknya!

tapi kalau fikir balik.tanya pada diri sendiri.ehh momochan ko sedia dah ke nak kahwin?
100% momo jawab.ko gila?memang tak sedia and sipi-sipi rasa macam akan jadi andartu.ohhh sangat pelik momochan ni.nak kata Boy tak ada memang ada.cuma perasaan nak kahwin tu tiada. fullstop. momo diganggu sekarang ni.menci!

notakaki:geram dengan budak kecik (my cousin) yang menyemak nak baca blog.dengan garangnya momo marah dia..Jangan kacau boleh tak?pergi main jauh-jauh arr.sebok je.*muka da berkerut-kerut ni*

5 comments:

midah iskandar said...

oii budak bawah umur mana boleh cakap pasal nak kahwin..ish2 ni dah kes kronik ni..sila berjumpa dgn DR HAMIDAH ye nak bg kauseling ckit...

momochan said...

alaaa midah ni.sekali sekala apa salahnnya.sob sob.tak mau jupe la jauh la klinik kamu.HAHA

Aqilah Nur said...

yep. mcm i td tiba2 kawan i anta msj ckp dia nak kwin 25/12 ni. bestkan? then i terus text my bf ajak kawin! hahaha. gila. belajar pun tak abes lg nk kawin,

dkya rosli said...

bawak bersabar ok,
jangan gopoh sangat ,
hehehe ,

momochan said...

aqilah:YEAhH..sangat best bila bab kahwin-kahwin ni.hehe macam tak sabar pun ada.kalau da kahwin nnt jemputla momo ye.HEHE

dkya: ok momo akan bersabar & plan slow-slow untuk majlis tuh nanti.cewwahh :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN