click click

ikut momo jom

27 October 2010

budak kecik ni kan

Sila lihat muka budak kecil baik-baik.ok sila tenung lama-lama. Da puas?
Tertanya-tanya tak anak siapa? tapi momo nak tanya dulu.
comel ke tak momochan ?this young boy?




This young and cute boy ni anak saudara ant yang PERTAMA. umurnya 7 bulan da.
Nak tanya lagi ni.ada iras-iras macam ant tak?
TAk ada?bagus-bagus.heee~kejam gila momo. yang momo nampak dalam pic ni mata Q (nama dia) sangat hitam. tapi ant tak. yeah! dasyat la momo perhati sampai ke mata. *wink*
momo suka tengok mata ant la. bocor 1 rahsia.

mata bulat tu.lagi la tak sama dengan ant.ant mata sepet!HAHA apek oh apek. kalau bibir tu sama rasanya.HEHE

kenapa tiba-tiba cakap pasal ni?sebabnya ant tunjuk pic ni kat momo lepas tu dia teruja tengok Q da pandai duduk dalam troli tak payah nak kena dukung lagi.immediately cakap nak balik!!
Zuuuppp~
momo ada pesaing yang tidak kurang hebatnya! Q hanya perlu melontarkan suaranya @ menangis comfirm semua rushing tengok Q.ok sekarang bayangkan momo pula buat macam tu.

memang orang datang kat momo!lepas tu dia lempang sekali.adeyhhh~ da tua bangka pun nak jerit-jerit ka?gila punya olang arr.
sob sob

momo kalah di tangan budak.
maka membawa dirilah momo.tolonglah faham situasi sekarang.Q tu lagi penting dari awak tau.sedar sikit diri tu.

sob sob.momo da sedar..momo pun berjalan keseorangan di tepi pantai.dengan tangan sebelah kiri memegang kasut manakala sebelah kanan memegang momochan pemberian ant dahulu.
sanggupkah momo menghanyutkan momochan ke laut? tinggal lah kenangan.tinggal lah rintihan.
meratapi nasib diri ini..

Selamat tinggal momochan .. kaki momochan sudah pun mencecah air masin.

notakaki: HAHAHHA ayat pasrah habis.tu baru seorang je anak saudara si ant ni.lepas ni tambah lagi tak tahula. agak-agak momo lepaskan momochan tak? jeng jeng
Lepas ni kena bagi baby comel je semua kat ant.so dia tak boleh berubah arah.HAHA

2 comments:

Bear Bee said...

comelnya baby Q neh..bulat mata dia :D comel sgt..igtkn ank sedara momochan...muka cam momochan jer ♥

momochan said...

comel macam muka momochan?terima kasih HEHE

ye baby Q sangat comel.itu yang momo jeles tu.HAHA

momo tak ada anak saudara lagi :P
kalau anak sepupu ramai

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN