click click

ikut momo jom

16 October 2010

Menunggu itu memeritkan

Siapa suka menunggu?momo paling tak suka menunggu. Nanti dalam hati dah berbakul-bakul ayat sedap momo kumpulkan.eeishh...

Momo nak cakap pasal ni sebab HAMIDAH yang tertanya-tanya. Kenapa kalau kita hantar mesej kat boyfriend @ girlfriend or someone then kena tunggu dia reply sampai berabad?lambat! lepas tu kita mengamuk?hentak-hentak meja.bebel macam nenek.marah.geram.mengeluh dan mengeluh lagi.

From my opinion.

Penantian sangat menyeksakan. Contohnya kalau kita text boyfriend tanya kat mana?lepas tu nak dapat respond lama.mestilah marah.kita nak tahu jawapan yang cepat. Manalah tahu dia pergi mana-mana kan?memang la tak elok nak tuduh-tuduh.pasangan mesti jujur antara satu sama lain. Betul tak?

Laa bukan taknak call tapi da call tak berangkat how come mehhh??

Bila someone tu sudah ada boy/girlfriend mesti la dia care sangat-sangat. Mesti nak tahu pergi mana?dengan siapa?sudah makan? Kalau lambat reply mestilah risau kan?mula lah fikir negative je. Adoiyaiii momo tak pandai la nak describe macam mana.rasanya semua memang ada perasaan macam ni.

Momo bukan la jenis manja pun.HAHA tak percaya? Alaa tolonglah percaya.ok2 saya mengaku!anda puas hati? Momo sangat suka jaga tepi kain pelikat boyfriend sendiri. Mesti nak amik tahu satu hari ni apa dia buat. Bukan mengokong la cuma ambil berat. Momo girlfriend yang terlebih prihatin sebab itu suka menyibuk je kerjanya. :D Ayat manis betul.

So midah you faham tak apa yang momo cuba nak sampaikan? Marah.geram.itu normal.sebab sayang lah jadi macam ni.faham?tak faham juga?mengada ar dia ni.suruh mak you cari menantu sulung kang baru you faham agaknya.HAHA

Notakaki: tadi jalan pergi dengan Kangar dengan midah.banyak sembang & gelak sampai sakit pipi momo tau.HEHE Sally penat dengan brassband itu tak dapat keluar sama-sama.next time kita keluar lagi ye. ok la momo nak layan movie & baca novel yang dipinjam daripada orang DAHLIA.hehe

2 comments:

salina nur dian said...

ha betul tu!

hehe. penat!

:D

momochan said...

haaa kan sally kan?penat tau tunggu ni

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN