click click

ikut momo jom

16 November 2010

code code


ini code yang momo dan janjikan...
if colour tak keluar tu maybe because of your theme.tukar your theme or guna code ni..
try dulu ok?






credit to Mr.Ant

6 comments:

kuniy said...

nk paste kt mane code ni? :)

momochan said...

kat tempat yg kuniy nak post...

contoh isi : kuniy tulis je apa yang nak dibebelkan

red : kuniy boleh pilih any colour letak kat situ. nak pink ke green ke..huhu

then post macam biasa..each post kene buat.sebab dia manual.

hmm faham ke tak ni?

misz nana said...

code ape nih??

anyway.. selamat menyambut hari raya aidiladha :D

momochan said...

misz nana: code tulisan colour...
ohhh okayyy selamat menyambut hari raya aidiadha juga

kuniy said...

momoe, i still dont get it.hee.kne paste dekt each post ke ? kalo dlam each post tu kite nk buat banyk clour ? how?

momochan said...

kuniy :yes paste kat each post.if dalam post tu nak letak banyak colour pun same juga step. hmm momo akan post entry pasal ni lagi yee..so harap kuniy boleh faham.huhuhu

kalau tak faham boleh je tanya :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN