click click

ikut momo jom

26 December 2010

500 BLOG !


info mengenai momochan:

-anak 1st dalam 3 orang adik-beradik.and i'm the only princess in my family.yeahh!
-tinggal di kuala lumpur
-masih belajar di Perlis
-suka benda yang comel and juga warna pink
-pelupa juga orangnye T__T
-tak suka bercakap lebih kepada mendengar
-suka marah orang *nak try kene marah?*
-suka berjalan and cuba benda yang baru
-masih tak tahu bakat diri sendiri lagi *adoii sedih kan bakat sendiri pun tak tahu*
-kelemahan banyak la jugakan...nyiahhaha tak mau la cakap apa dia.semua tak perfect bukan?

tujuan jadi blogger:

-momo suka menulis sebab tu wujudnya blog ni
-lepas tu boleh cerita macam-macam..tengah geram ke happy ke sedih ke.betul tak?
-boleh dapat kawan baru.yeay!
-momo boleh usha tips dari blog lain.ye tak?
-haaa boleh juga share gambar sambil bercerita.HOHO
-famous?erkr uhuukk *tercekik tulang* dak eihh famous tak la..kang jadi lintang pukang pulak blog momo ni.ngeee~

ok sudah siap uncle Ben! hehe







4 comments:

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

momochan said...

myra: salam kenal :)

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Matika said...

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN