click click

ikut momo jom

22 December 2010

Anda dilamun cinta?
Dapatkan tip2 percintaan dengan
".............."
sekarang!!


Kalau korang tiba-tiba la terbaca ni kat mana-mana
ape reaksi korang?tindakan korang ek?

lagi-lagi yang iklan kat TV tu..

hendak bermanja?sms ke ......
hendak caller ringtone bayi menangis? sila sms ke .....
hello sayang...*gaya gedik menggoda* inginkan bla bla sila .....

adeshhh serious la tak suka betul dengan iklan macam tu..
macam..
kelakar pun ada macam uneducated pun ada gak.ngeee~

ok itu je nak cakap sekarang momo nak layan movie 'how to lose a guy in 10 days'

notakaki: aihh kena tinggal kat rumah sorang-sorang.kasihan saya T__T

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hahaa

tak pernh mencube pun iklan2 mcm tuu

ntahpape je kann

selamat menonton yer momo

momochan said...

anisa : AHHAA momo pun tak pernah cuba and will never to try it.ngeee~

Faizal n Fashitah said...

Actually iklan2 camtu byk buat duit tau momo. Just imagine dalam berjuta2 penduduk kat Msia ni, atleast 100k of them mesti ada yang melanggan. (Tapi saya tak penah la melanggan huhu)

momochan said...

faizal n fashitah : ohh yeke?tak tahu la pula ada je yang akan melanggan huhu..

Jerung Tempang said...

owhh saya benci iklan geli-geli tuh. hahahha

http://ruanglingkuphidupku.blogspot.com/2010/12/jangan-menjenakakan-takdir.html

khairunnisa ♥ said...

hoh, tak suka iklan cam tu -__- menganggu saya nak tengok cte je..

have a nice day.

Ain Atika said...

haha..memang pon...xske ahh iklan tu...nak soh i melanggan memang x ahhh kann...kahkah

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN