click click

ikut momo jom

05 December 2010

award from cik redspyder


thanks a lot to ajie bagi momo award ni.
cool blogger award.

rasa macam tak adalah cool lagi.still suam suam kuku je.
masih baru dalam dunia blogging ni ha

HUHU

blog ajie si spyder merah lagi cool...tengok background dia pun da cukup.HEHE

sekarang momo nak tag 3 orang yang momo rasa sangat cool


ms ayu ~suka baca cerita dia
alieff ~blog memang cool !
jejaka terhangat ~lepas baca entry dia tak sah kalau tak tinggal comment
mama zharfan ~teringat bila duduk seberang laut
apple tan ~jalan cerita simple menarik perhatian

eh terlebih..HAHA tak pa la.bagi momo ramai lagi cool.




6 comments:

Jejaka Terhangat said...

wahhhh..panas tp cool award..tebalik. hehe..thanks momo kasi award yg bermakna ni kat JT..=)

momochan said...

jejaka terhangat : terbalik itu unik HEHE. sama sama

ms ayu said...

wahh..momo..tenkiu sebab bagi award ni..cool ke ms ayu ni?...hhehe..neway thanx again lalink..

Ajie Mohd Tahir said...

hehe..blogger cool,blog hot.ye tak?XD
thankx

Apple Tan @ Pern Tan Sze Mun said...

ehhh baru perasan pasal award. hahah blurnya i!

Thank u yeah! :D:D:D:D and i will rajin2 update nanti. hehe

momochan said...

ms ayu: awak selalu cool je HEHE

ajie : HAHA blogger cool,blog hot..ehh boleh ke macam tu?HAHA

apple: huhu nasib baik perasaan kalau tak..LALALALA~

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN