click click

ikut momo jom

10 December 2010

awas!ada kangaroo melintas la..lari cepat

hai tawan-tawan..
uhh beruk betul bunyi.yooo geng! whats up beb?
haa macam ni cakap baru bergaya gempak.

hari ni baru nak cerita ceritu,sebab 1 hari keluar dengan umi then melayan novel cintan.
fuhh~bunga-bunga je hati time romantica alaa porkek.
oppph sah gila korang cakap kat momo.

so no more cakap banyak kita layan sedikit je gambar for today.okay bergerak semua!
kiri kanan kiri kanan...
berhennnnnnti!!!
pandai kan momo bagi arahan?HAHA

ok da sila layan..


while waiting my dad in changing room.
inilah kerja anak beranak untuk mengisi masa lapang.
HAHAHAHA
main rembat je baju tu and snap the picca.
wallalala umi senyum arr.pewiittt~



my turn kena la solo right?..
oh tolong abaikan mereka di belakang itu hanya crew momo
they suppose to bring me lunch, but they didn't.katanya lupa.
ayark??
no just joking.momo tak kenal pun manusia tu.MUAHAHAHA
psstt~do i look so fat?hehe rasa macam da berlemak sangat.
yuckss




my mum yang bekerja keras untuk family
curik-curik snap bila tengok betape seriusnye bekerja
huhu
HELLO umi!! :P




still remember this?
sekarang pakai marker pen je kat campus
rindu betul benda putih ni.
kat sekolah da jadi tugas momo kena pergi pejabat amik kapur.
biasa arr ketua kelas kan.*bangga sangat*

sangat old school betul.HAHA




inilah ketua kelas tapi versi 19 tahun sudahh.

now baru cerita kangaroo nak melintas
LOL
lagi 4 km la
*99% lari dari tajuk*

hello! saya momochan.ketua kelas di MY DESTINY!
kamu-kamu mesti dengar cakap arahan momo
if not momo tulis nama kamu bagi kat cikgu kelas,baru padan muka kamu semua.

*ketua kelas yang sangat evil*

notakaki: momochan sekarang da baik.tak nakal-nakal ugut orang da..momo diam je apa yang orang tu buat tapi one day momo tak jamin keselamatan dia. *wink*
terpulang nak fikir momo macam mana pun ok?

tata semua! jaga diri baik-baik.
and congratulations to UiTM students yang dekan dan juga pointer yang lain.

3 comments:

Rozuan Ismail said...

garang sunggoh momochan ni..hehe..mesti anak buah lari takot..

p/s jom baca blog saya

Faizal n Fashitah said...

Lerr...ingatkan kangaru betul tadi huhu..

momochan said...

rozuan: HAHAHAHA memang garang pun.HEHE

F n F: alololo lagi 4 km la baru ada kangaroo hehehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN