click click

ikut momo jom

04 December 2010

My 1st GiveAway in 2011

momo diajak memeriahkan lagi giveaway ni.
so kita masuk ja labu yea.

GA ni dianjurkan oleh kak hafidzah

look at her face.comel je kakak ni kan?
hai kak! nama saya momochan a.k.a. momo
HEHE

click je kat banner ni kalau nak tahu syarat die.
tak susah pun syarat dia.
masukmasuk mehh

tarikh tutup pun lambat lagi 26 FEBRUARY 2011
haa lambat lagi kan?
tapi kemungkinan akan tutup lebih awal.

kak! momo nak menang tau.
HAHA

alrite time to main tig tag and mangsanya adalah...jenjen:


ekkkh mengapakah semuanya makanan??
HAHA
korang ni saja je buat momo lapar dengan nama korang ek?







7 comments:

Diba Chan said...

hey momo, kite berdua same laa....

my boyfie panggil saya MOMOchan... teeheehee ;)

dye cakap, sebab kite ni macam buah peach. XD peach = momo

visit blog kite pulak oke ? XD

hafidzah hafidz said...

ok adek momo..heee..syarat semua ok..gud luck k dek =)

momochan said...

diba chan : ohh yeke?HEHE kite ni sama la yek.HUHU

ok i will :)

momochan said...

hafidzah : yeayy lulus HEHE

Apple Tan @ Pern Tan Sze Mun said...

hhahahah! yerla! nama makanan plak dah.

thanks for the tag, Momochan! comel la nama nie! ehehehe.

Momochan, I nak add your link dlm blog list i tau. you nak add i tak nanti? sebagai exchange? :)

momochan said...

apple tan:welcome2 HEHE
ok momo add apple juga ok?HEHE

soffya cik bulan said...

http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN