click click

ikut momo jom

26 December 2010

Saya Blogger Kuala Lumpur

Akhirnya penantian nak menulis untuk 'saya blogger kuala lumpur' muncul jua.thanks to BPM kerana merealisasikan keinginanku..cewaaaah tak boleh blah ayat momo. nyiahahaha

nama diberi Nadhirah, kalau nak nama glamer a.k.a. manja boleh panggil dyra takpun momochan pun da ok.hehe tapi kalau kat kampus orang panggil amoi dengan budak kecik.entah ape kes la melekat nama dua tu.ceittt.

status masih tidak berkahwin lagi.*muda kot nak kahwin* tetapi sudah ada yang steady. bro bila nak datang meminang? nyiahaha kejap lagi kena baling selipar.adess soalan gatal wooht.ok sudah tu anak?anak sendiri cuma anak tekak je, ngeee~ anak sepupu bersepah la.HAHA

cara hubungi ceyh macam ada orang nak hubungi ko je momo? alaaa takpe letak je la kan. korang boleh hubungi melalui Facebook.
twitter momo tak ada sebab tak reti langsung nak guna.*buta IT*

daerah. kejap fikir.hmm duduk di Kuala Lumpur maka kawasannya di wangsa maju.haa siapa duduk wangsa maju..yoookkk wangsa walk!! nyiahahha gimme 5 bebeh.kita 1 kawasan la..fuuhhfuuhh.

keistimewaan. alright mari bercerita apa yang istimewa kat wangsa maju ni. kat sini tak ada gua, takda lombong emas, takda puteri bunian.
tapi ada gua dimana rumah-rumah yang bersepah kiri kanan jalan dan mencanak tinggi ke langit.nasib rumah momo 5 tingkat je ada lift weyhh.rumah korang ada ke lift?kuikuikui.
lombong emas?haiyooo orang buang emas ada la kat situ.tak caya?sini nak habaq mai.

-wangsa walk.cinema?bowling?starbucks?T.G.I fridays *camni ke eja?*kopitiam?saloon cun sume pakwe makwe memang tip top untuk dingorat.ngeeeh.
-careffour.macam-macam la weyh
-jusco.haa ada 2 pula tu jusco.pilih je yang mana 1 idaman kalbu
-giant.ok ni tempat beli barang dapur momo la.tapi selalu ramai orang.ishh sebelah giant ada mcD!! petronas nak isi minyak pun sebelah je.fuuhh senang-senang

korang nak buang peluh tapi bosan dengan jogging?
pergi la monkeyclubz dude! climbing pula..berdekatan dengan carrefour express.alaaa dekat juga dengan wangsa walk :) tak percaya juga?haihh korang ni.meh kelik sini.

lagi apa? 4km je kalau nak pergi shopping kat KL tu.nak ke KLCC ke Times Square.boleh je naik menatang panjang tu.LRT ke monorail.tapi jangan tanya momo la sebab momo jarang keluar rumah so tak tahu macam mana nak naik.HEHE

ok cukuplah da banyak da bercerita ni.karang bosan pula.so siapa nak join boleh kelik sini.
ok tata semua~
happy blogging! and im proud to be malaysian!

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nadhirah! nice name ya momo (:

halo nadhirah..

momochan said...

anisa H.T : HEHE hello anisa! :)

mush said...

mush dtg jenguk momo

MUSH - ngomel, ngumpat & mengata

EkaWeird said...

ika blogger KL gak.. huhuh.. haiii...

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN