click click

ikut momo jom

27 December 2010

saya tahu size saya kecik tapi jangan la sampai begitu sekali

ayat pasrah giler kan?huhu...

sebenarnya macam ni.setiap kali momo keluar rumah pergi jalan kan.tak sah la..tidak sah dan menjadi satu kewajipan.
momo dilanggar orang..bukan orang biasa.tapi orang big size.
now momo nak tekankan di sini.momo bukan nak menyakitkan hati atau menyinggung perasaan sesiapa.maaf dan sekali lagi maaf.

momo rasa macam tak puas hati la.kadang-kadang rasa aihh adakah saya ni halimunan?
punyalah besar jalan mau gasak-gasak juga.main kasar pula tu.
kecik hati tau.isk isk T___T

pernah gak sound orang.actually tersound.time tu tengah geram pastu ada orang main rempuh je jalan tak tengok kiri kanan depan belakang.momo apa lagi "hoi ! apa ni jalan betul-betul la.hishhh!" and result nya orang tu minta maaf.nyiahahha.

salah momo juga sebab pergi marah dia.ahaks.maybe dia tak sengaja.tapi tulah momo tersound.
tapi kan kalau orang yang sengaja langgar-langgar ni gasakk ikut kepala hotak dia memang momo hangin.tapi tak pernah lak nak marah dia.HAHHA takut la..saya kecik je.die besar.kang dia smackdown momo kang. T___T

hey!hey! momo tak perli yee..momo cuma cerita apa yang reality jadi kat momo. most of them are big size tau.and momo ni kurus melidi je.haihhh

ok la taknak cakap da.takut momo menyinggung hati perasaan orang lain lagi.sorry semua yee..
apa apa pun, kalau berkawan momo tidak pernah judge seseorang itu dari segi luaran.yang penting dia ikhlas nak berkawan dengan momo.kalau cantik tapi perangai macam hantu.tak payah la..terima kasih daun keladi lain kali jangan jumpa lagi. ehemm sekali lagi momo betul-betul minta maaf.*serius ohh risau je nak post entry ni*

notakaki: hmm tidur dulu.tak berapa sihat ni.tak lama lagi nak pulang Arau.kolej pula bermasalah.hhmm


2 comments:

Fxysche Nas said...

hehe...pakai la wedges...tbmh tggi ckit =p

momochan said...

fxsche nas :wedges?ngeee jatuh kang free show je.HEHe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN