click click

ikut momo jom

14 January 2011

Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat



apa yang best sangat tentang blog Jejaka Terhangat ni yea?

-ayat dia tak da la nak putar putar beliung..semua straight to the point.
tak da la ayat-ayat bunga cinta segala tu.momo suka sebab tak payah baca panjang-panjang nak sampai ke isi nya.


-kalau teguran tu.memang selamber badak dia la..kalau cakap A..A la dia kata..tapi dengan ayat yang orang dengar pun tak de la nak maki-maki "ko pehall cakap blog gua gini-gini."
contoh tau..CONTOH..je momo bagi tadi.ke pernah jadi J.T? HEHE

-Header macam Goku la smart...zaman dragonballz bersama anak cucu cicit.HAHA header momo pun direka oleh orang yang sama reka header J.T..perghh baik hati kan orang itu..
tapi bukan header momo pakai sekarang..nanti momo da letak momo beritahu ek? :)

-lagi satu blok JT ni..tak payah nak loading lama-lama.kejap je da keluar.nak comment pun senang.peace!

ok da momo terlebih buat da ni...HEHEH

2 comments:

Jejaka Terhangat said...

wahh..terbaik la momochan.hehe..JT masukkan dlu dlm list menunggu review ek..=)

momochan said...

wokay :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN