click click

ikut momo jom

08 February 2011

Gembira presentation dah habis!

Senyum dulu ramai-ramai.Tayang gigi cantik korang tu walaupun momo tahu korang paling malas nak gosok gigi kecuali bila nak pergi dating.kannnnn?

ok.Before kegembiraan momo ni habis. Momo nak cerita la juga.
So today group momo kena buat presentation (English). Tentang company buat products or services. My group buat product based on honey.

Semuanya okay..Berjalan dengan lancar. I was a bit nervous at fisrt tapi lepas tu ok je..acewahhhh!

My lecturer pun comment la juga :

- You are confident with yourself. *yang ni memang tak percaya.macam whatt?serious ke?*
-You voice is loud and clear. *time ni memang sengih lebar la.1st time woohh orang kata my voice is loud.Selalunya i can't hear your voicela...bla bla...sampai sakit hati juga dengar. grrr
-Your language is good. * Momo nak dapat excellent marks *

Dan ada juga kutukan & suggestion:

- Slide kena lebih menarik

HAHA yang tu je ingat sekarang ni.Lain lupa da.hikhik...

And now menunggu pula untuk role plays.waahhh! macam best kan?
Lepas madam tunjuk video from seniors, terus momo rasa berkobar-kobar nak berlakon.
Kalau nak jadi lelaki boleh tak?teheee :D

Apa-apa pun..Perjuangan bukan sampai di sini sahaja. Silap haribulan kita pula jatuh di bawah.
So momo kena lebih berhati-hati, lebih berusaha. Barulah boleh tebus kesalahan zaman jahiliah.ngeee~ Momo nak capai target momo.insyallah...berkat doa semua..amin.

notakaki: Tadi beli sata and nasi kerabu. :)



4 comments:

nadHiraH said...

wah2! betol2.. perjuangan bukan di sini sahaja ;p
Anyway, congrats for your presentation. Mine is this friday! wish me luck hon!~

momochan said...

nad: thx2...goodluck ekh! lagipun u kan debater..no need to worry :)

Arief Arf said...

patutnya rekod la presentation tu.
biar orang kat blog plak kritik.
muuahahahahahha

X)

momochan said...

arief: HAHHAa alaaa harituh da letak video lain..xde komen pun hehehe..
Kalau momo letak video org 1st kritik sure arief!HAHA

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN