click click

ikut momo jom

05 March 2011

ada problem ke kat aras bilik momo ni?hmmm

Sharp 0.10am...just got back from the toilet..heh! scary la pula today...
wanna know why?

ok momo cerita ye.
Tengah hari tadi president kolej datang tanya momo pernah kena kacau tak kat bilik kan?
So I said nope...so far alhamdulillah tak ada apa lagi.kenapa?
She told me that bilik selang satu dari bilik momo ni selalu kena especially malam.
ohhh now I know the truth kenapa bilik tu siang je ada..malam tak ada orang.

For your information...sebelah kiri bilik memang tak ada orang langsung, belah kanan pula kejap ada kejap tak ada macam chipsmore.So bilik momo ni berada di tengah-tengah..banyangkanlah malam-malam nak pergi toilet memang takut. On the way nak pergi toilet pun ada 2 lagi bilik kosong.Kiranya aras 3 ni memang banyak bilik kosong jugalah..

So malam ni..roomate da ajak tidur sama-sama kat bawah dengan dia.means here kena angkat tilam berat tu turun.aiyarkk.
Momo follow je..sebab momo pun takut gak! HEHE

Baru tadi ada 2 orang bertudung labuh datang tanya roomate...bilik yang selalu kena kacau tu sekarang ada orang ke tak..?Bilik mana lagi kosong..Bila tanya kenapa? Dia cuma jawab tak ada apa-apa.LOL pelik...

Curious kot kitaorang...hmmm..

Momo cuma berdoa takada apa-apa berlaku sepanjang momo duduk sini...huhu

notakaki: roomate sudah ajak tidur.ok nyte semua!

2 comments:

KAMIHIDUP said...

momo, kalo ade, tangkap je demo, kita bako, bako, hahaha. :)

momochan said...

kamihidup: HAHA nehiii nehii momo taknak jumpa pun..aishh tidor dalam ketakutan da semalam.haha

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN