click click

ikut momo jom

06 March 2011

Antara video yang momo suka tarian rancaknya

SHINee(샤이니)_RingDingDong(링딩동)_뮤직비디오



Time dia RingDingDong tu fulawakkkk syookkk! Momo try buat depan roomate dia pandang pelik macam mata juling 360' HAHAHAHA...
Jahat betul.Ni gara-gara tengok show 'Hello Baby' punya pasal la.
Kepada yang belum tengok tu cepatlah tengok.Best juga sampai momo ketawa suara pun nak hilang.ngeee~ Bagus ditonton selepas study bagai nak gila.







Next video. I'm your man

video

Belajar menari sekerat jalan.Padan muka!
So now korang punya turn follow the step okay?
Step dia tak susah..cuma laju and korang kena bertenaga EXTRA!!

BUT
Make sure korang buat di kawasan yang agak lapang yee..
Kalau ada adik kecik yang suka jalan kehulur kehilir jatuh tertonggeng tu takyah la buat dekat dia.Kang ada yang accident meraung budak tu korang lari masuk bilik kunci pintu buat tidur mati. Bawah bantal sengih sampai nampak gigi kat dalam tu berlubang.

Ok itu korang la..momo tak..momo tak ada adik kecik da...teheee~



ShinEE group lagi!

video

1st time tengok video ni da jatuh hati kat kumpulan ni.Sebab tarian dia cun!
Lepas tu momo suka sangat rambut curl girl tu sampai sanggup tunggu balik KL nak buat macam tu.Tapi hasilnya tak sehebat itu dan duit menghilang bye bye.

Muka diaorang semua macam kanak-kanak lagi kan?Kalau RingDingDong tu nampak la matured.

3 videos ni memang favourite videos!!! Sumpah momo suka habis video ni...
Lagi-lagi kalau tengok dance dia..kiyaaaaaa~ smart!!

Video no 2 tu momo ingat lagi try menari-nari dengan fify..masing-masing berhajat nak tubuhkan 1 group.*tapi tak berjaya lagi* Group khas untuk tarian rancak kalau yang tradisional ermm taknak da la..cukup la main-main kat sekolah dulu.Tehehhee....
Tak main la lemah-lembut kan?Kita kena selalu cuba yang baru :)

So siapa nak join group dengan momo ni?Cewaahhhh
Tak mengapa..one day mana la tahu kan?
Weyh fify! Ko kat Sarawak tu pergi buat group la then tunjuk kat aku! Nanti aku tunjuk group aku pula.HAHA belagak habis ni.

notakaki: Menari boleh kuruskan badan tau! So tak payah nak berlari panas-panas.Pasang air-cond, pasang lagu..1..2..3..ok jalan...


1 comments:

KAMIHIDUP said...

berenang pun boleh kuruskan bdn. :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN