click click

ikut momo jom

22 July 2011

Tutti Frutti dan saya

Hello kawan-kawan!

Hari ini momo nak bercerita tentang semangkuk cawan oren.*sudah mangkuk mahu cawan pula?*
Secawan oren ni yang disebut-sebut orang ramai Tutti Frutti. Memang termuncung-muncung la mulut nak sebut. Al-kisahnya begini, sedang berpusing-pusing sekitar Wangsa Walk nak cari parking berdekatan bank ternampak pula sebuah kedai yang ada 4 orang customers.
Entah macam mana tertarik kedai tu terus pandang nama kedai.
Lerrrr~sejak bila pula Tutti Frutti ni buka kat sini? Ke da lama? Serius tak perasan.

ok done situ.

Sementelah selesainya urusan bank, umi dengan coolnya tanya sama ada nak try Tutti Frutti tak?
So why not la try kan..if tak sedap tak payah datang lagi.HAHA jujur.

Bila da masuk tu macam biasa, 1st time kan.Blur la woi !
Kang main buat sesuka hati kang kena marah sia-sia je.
And I don't see any instructions or steps macam mana nak buat .

So yeahh..pergi kaunter and ask the person to help me.
Fist timer?
Err yeah.. =.="
Okay let me show you how. *sengih-sengih*

Gila.Muka macam pandang budak LOSER.


Yala-yala mengaku ni...budak tak tahu apa-apa. HAHA
frozen yogurt
Momo pilih cup yang paling kecil even besar juga la.Jenuh nak habiskan.Adesss


Tadaaa~Frozen yogurt that cost me RM18.90!
Erfhhh sudahlah momo punya buruk, main hentam saja letak.
Ambil kiwi sebab sudah lama tak makan kiwi.
Ambil laici, sebab suka laici.
Ambil nata de coco, sebab suka makan.
Ambil segalanya chocolate, sebab suka chocolate sangat!
Thats why la huduh tak cantik menarik macam bawah ini.


The colour is sooo happening kan?
Tapi serious momo takkan makan, sebab ada strawberry belah kiri tu.MASAM!
Tekak tak boleh terima la.


And tadi kenapa tak perasan ada OREO ek?

Overall, hmm okay la. Tapi still Baskin Robbins juga di hati.Cewahhh..
Nak murah pilih Cornetto dengan McD HEHE sedap tu..

notakaki: Doakan Mr.Ant selamat sampai dan pulang. Aminn.

4 comments:

Zeera Lana said...

tengok awak makan tutti fruitti rasa macam esk nak gi sana
hehehe ~!
sedap sedapp :)

momochan said...

zeera lana:heeee~ go!go! beli banyak2 tau :)

SANDRA AZWAN said...

Tutti Frutti..da best!;-P

momochan said...

Sandra: Best kalau poket sentiasa tebal HEEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN