click click

ikut momo jom

25 September 2011

Thumbs up to Engku Sulwani

Kenal tak siapa ni?
Model yang semakin popular.

Engku Sulwani


Juliana Zakaria *orang lain ye*
Tapi adore picca ni letak juga kat sini.huhu


Thumbs up sebabnya semua picca dia memang kelassss gituh...

EXTRA! Dia & boyfriend dia 1 geng bab ambil gambar ni.Holaaaa! Best okay? Engko hado?
HOHOHO


Oh macam mana tau cik cantik jelitawan ni? Ehem Engku Sulwani ni kawan kepada roomate.Ohhh ... Si roomate selalu tunjuk picca Engku Sulwani ni. Aishh momo memang la jeles tengok orang cantik-cantik ni. gagagaga

Apolah nasib.

Okayla picca ni momo pinjam dari Facebook. Minta pinjam okay ! Nanti da lama-lama akan didelete huhuhu.peace~

notakaki: Syok-syok study pergi tunjuk gambar orang cantik-cantik pula.Saja bagi spoil mood kan?aishhh

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

OooOoo

baru first time tau nih

hehek

MOMOCHAN said...

anisa :hekhekhek lepas ni berkali-kali tahu la hehehe

KAMIHIDUP said...

ha momo, cantiknya dia. :)

Liza Razak said...

saya suka tengok perempuan cantik :)..

esul said...

hi momochan! xsangke ade jgk org tls pasal sy kt blog :') sgt trkejut n terharu! sy xsecantik itu, hukhuk..
nway, thanks tau psl post ni! :)

n sbenonye, 2nd pic yg pkai bju ijau+shawl pink tu bkn saye..
tu juliana zakaria..die 2 mmg top model, hari tu brpeluang outing ngan die. so, tu tagged pic la kirenye.

ape2 pun, nice blog sis! ^_^

MOMOCHAN said...

esul: T____T ahhh SORRY tersilap. nanti momo betulkan balik.thanks tegur.heeee~

momochan pun terkejut gak sebab sudi drop comment kat sini.hehehe *syhshy*

apa-apa pun thanks for coming ! :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN