click click

ikut momo jom

09 December 2011

Kadang-kadang hati ni tak tahan


Menangis sepuas hati.


Ahh tahu tak betapa leganya bila kita da menangis
rasa macam kurang beban
hati pun terasa lega sedikit.

Momo admit yang momo jenis suka pendam masalah or anything seorang diri
kalau da sampai tak tahan baru la meletus menangis.

Bila menangis ni better....
sediakan sekotak tisu
sehelai kain 'good morning'
sebotol air suam
nak lebih baik lagi makanan kegemaran la kan.
Momo akan cari ice-cream kalau sedih.
Tapi kalau duduk kat kampus ni kena budget la sikit kan, tak boleh nak belanja sakan.


Kalau da sedih mula start termenung macam dalam gambar ni la.hehe
tapi budak ni comel je


1 comments:

Rara Nasiha said...

Menangis pun salah satu cara luahkan apa yang kita rasa jugak. Boleh kurang sikit apa yang terpendam. :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN