click click

ikut momo jom

13 January 2012

Where did I go last weekend?





ME

HAHAHA Angin kuat hokeyyy..
KL tak dapat la angin laju-laju macam ni.
Memang susah nak dapat rambut mengerbang terok macam ni.

Maka bermulalah cerita saya...



SUE



AMMAR






Don't know why but I love this picture.
Maybe her face looks so pure and innocent? Maybe?



Oinkk Oinkkk







Tasik Semeling



Bergambar di hadapan Giant, Kedah.
LOL LOL
I' ve no idea why kitaorang singgah sini. teheee~




BAWAH :
WARNING: MAke Sure anda tidak lapar ketika ini!


Singgah di Le Boss untuk makan malam bersama.
Area Kedah ye.

Semuanya berharga RM 10.90 *macam tak percaya bukan?*
tidak termasuk air minuman.

Amar punya ni macam pelik sikit kot tiba-tiba ada nasi.Perut makan nasi kot agaknya.Tapi yang penting ayam dan nasi dua benda yang boleh mengenyangkan perut tahap lama.Heee~


Faizah pilih yang ini, simple je nampak tapi sangat mengenyangkan perut anda.



Ana punya ni ada salad and french fries.Banyak kan?Huihhh sodapp!



Ini Sue punya.Sangat marvellous okay.Banjir gituh style dia.



Mine ! Mine ! Sedap hokayy..Cuma coeslow tu patutnya letak mayonnis lebih sikit tau taukey.



SUASANA RESTAURANT


Mereka berdua tenggelam dalam warna merah garang.Aummm~



Before we eat lets heeeyooo with the picture.
Snap ! Snap !
*malu sebab pekerja restaurant tengok kitaorang macam jakun*



The decoration that makes my heart melt.
Suka sangat !



ANA

Posing dia mak aihhh...selalu lari-lari dari camera sangat mai kat momo puffff 360' berubah.
Hue Hue Hue

Next time kita ambil picca banyak-banyak lagi okay !


Can you see my eyebag? 0_o"




Laluan ni sudah tutup tapi kitaorang muka tak malu main lalu je.




FAIZAH





1 kereta 5 orang..lagi seorang kena paksa ambil gambar kitaorang.
Kereta yang kitaorang naik adalah hak milik kekal Amar.
HOHO
Terima Kasih la bagi kitaorang naik kereta baru. :)



Candid picture taken by my cellphone.
Lawo la juga kan?
Oh memang diaorang ni pasangan kekasih pun.teheee~




Cerita ni sebenarnya dari bawah ke atas patutnya la kann..yang pegang kipas tu time da nak balik kampus da.HEHE tapi takpelah ek..layan saja.zaaaasss~

notakaki: Happy Chinese New Year !

3 comments:

Rozuan Ismail said...

amboi sakan berjalan ye momochan.huhu

makanan sgt myelerakan

MOMOCHAN said...

Rozuan: HEHEHE alang-alang tu kita jalan puas-puas :)

Makanan mmg lazat !

MOMOCHAN said...

Rozuan: HEHEHE alang-alang tu kita jalan puas-puas :)

Makanan mmg lazat !

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN