click click

ikut momo jom

28 May 2010

IKEA

hohooho best juga pergi IKEA ni.baru 1st time jejak kaki kat situ.jakun rasenye and sangat teruja.tapi ramai sangat orang...mentang2 today cuti WEsak ek lepas tuh gaji baru keluar.fuhh tengok diaorang shopping makk aihh banyak nye.
momo tak beli pape pun setakat cuci mata saje.

part lagi best bila umi minta tukar kasut die kate sakit kaki and time tuh momo pun pakai selipar biasa je.umi pakai heels yang tak la tinggi mana pun.mulenya berat hati la nak tuka sebab momo mana reti maen heels2 ni.so tukar jugala kesian kat umi kan.

da try pakai jalan slow2 ala ala catwalk poyoznye tambah dengan lengang lenggok lagi.hahaha da2 merapu nih.kekok sebenarnye jalan memang hati2 je takut jatuh!

time nak turun tangga pulak(bukan escalator) haiihh nape la tangga biasa nasib baik turun kalau kene naik memang penat tuh..
ntahh macam mana tergelincir and momo jatuh ke bawah!huwaaa sakit ya amat..1 badan la sakit sob2 T.T tu pun takde la sampai anak tangga terakhir cume beberapa tangga saje tapi tu pun da sakit.kaki and tangan lebam2 badan belakang ke pinggang sakit sebab terhentak.auchhh!

lepas ni nak pakai kasut high heels kene fikir 2 3 kali gak la.takut jatuh lagi!

p/s:sesiapa nak ajar momo pakai high heels tak?huhu

2 comments:

megumi said...

bior che yg ajaq hang pkai heels 2 ek..hahahahha

momochan said...

hang nak ajar?toksah la mau patah 10 kaki ceq.xpasai2 hantaran ak trun haaa lagu mana?sapo pun xmo kat ceq dah :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN