click click

ikut momo jom

30 May 2010

prince of Persia

memang best habis!tak rugi ar kalau tengok pun.momo tengok kat wangsa walk pergi dengan mal,asu and zul(bf asu yang baru)hehe

movie start 10.45malam kitaorang masuk pukul 11 lebih da la duduk depan sekali row yang kedua dari bawah.hahaha besar je screen tengok,nasib tak sakit tengkuk.

sebelum tu nak main bowling dulu.orang memang ramai and momo jumpa man kidal!yeayyy die maen dengan family die termasuk cucu,aliff.cute je tengok budak kecik tuh maen.memang keluarga yang sportingla.

disebabkan terlalu ramai tulis nama kat waiting list so ingatkan lama lagi nak tunggu gerak tempat lain dulu main apa entah yang baling bola masukkan dalam net.kene pantas la main die.agak best.

da habis main nak check nama kat waiting list.sekali terlepas da......kene tulis nama balik and duduk je diam2 tempat bowling tuh takut nama terlepas lagi.hehe
dapat maen hanya 2 game je,1st game momo arr menang..hehe big clap*
2nd game Zul die menang.ciss beza teramat sikit jew.takpe2 huhu

then baru tengok movie.yeayyy!menarik sungguh momo balik pun 12.30.tuh pun umi da bising2 suruh balik haha~

p/s:FIFY happy birthday yea!semoga panjang umur.aku sayang sama kamu! love you!muahx!heheh
ok momo da betulkan kesilapan tadi.trimas

4 comments:

xen said...

hahah len kali tunggu. jangan gi memana. kang dh terlepas.. ape ar

momochan said...

alaaa da ramai sangat tunggu tuh yang blah dulu.huhu

megumi said...

uiks...thanks beb...
ko r..ky umah bjalan je keje...
x igt duit la 2...
nk pokai ka??/

momochan said...

megumi:da org sponsor ON ja...
blik arau abis kering ak la ari2 mkn roti biskut la jwbnye :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN