click click

ikut momo jom

05 June 2010

membebel sebentar


momo & kavitha.bestfriend forever yeayy~makcik ni pun suke bebel.bile nak tekan button camera die "waitttt!!my hair la...kejap2 so hot ni".budak ni memang la since form 4 macam ni suke nak buat momo naik angin.hahaha tapi she is very nice and a good friend.beb i miss you.bile nak gado lagi?


mencuba senyuman ikhlas tetapi plastic sungguh dan menjadi seperti senyuman menyinis @ membunuh.ahahha momo HODOH!muka macam bola.buahhaha


izzat try nak tunjuk tangan 'power' yang tak seberapa tuh.hehh akak tak heran la dikk oii :)



jumpa BARbie errr tapi kenapa buruk sangat?bukan yang dekat ni tapi yang berdiri tuh dalam kotak besar.momo tengok pun da tak teruja..hmm2


adik!jom amik pic jap...ok 1..2..3.. eyyy nape tutup mate?adik nih..grrr bebel2 lagi

posing poyo je.haha actually die tak perasaan momo amik pic die.haha beg baru beli tuh fuhhh momo nak juga! sob2 grrr ~Bata~Bata~


di kedai makan sabaai sabaai~


umi and ayah makan tak pandang anak2 die da :'( sob2
*that is my belacan and nescafe ice toink2 haha






2 comments:

xen said...

ahaaa apa la..
umi ngan ayah tu nak romantik2
kaco je anak2.. hehe

momochan said...

grrr mana leh.xaci2 hahha so sad la ;p

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN