click click

ikut momo jom

02 June 2010

menyakat

baru tadi ant kol.heee rindu betul kat die.lame juga la cakap kat phone.hari ni pun tak message sangat da masing2 busy.huhu ant sibuk nak hantar kad kahwin(macam die lak nak kahwin)haha
momo sibuk pasal hal rumah.mengemas masak dan sewaktu dengannya.

tadi sembang pun ant saje je nak uji kesabaran momo.momo ni bukan jenis penyabar sangat,cepat je nak melenting nak naik angin.ikut perangai sape pun tak taula.ant ni jenis penyabar kalau die pun macam momo alamatnye peperangan ajela.huuhuhu dok banding2 kan die tak hensem macam budak kl la,tak pandai la,hitam la.eee momo dengar pun geram.kalau ada kat sini memang da cubit da.grrr tak suke la bab banding2 ni.momo da terima die yang seadanya cukupla. :)

baru je tadi ant cakap nak pergi mandi dengan kawan2 die dekat gambang(half an hour from kuantan) hati momo rasenye berdebar.isyhh risau betul tak mahu la fikir yang bukan.yang penting momo percayakan die and harap boleh jaga diri.haaaa hati memang tak senang..

hmm momo tengah chat dengan naem kat msn.cerita biasa2 je.momo harap sangat naem ada pengganti lain.jangan tunggu buah yang tak gugur.ehh macam ni ke peribahasa? ke menunggu buah yang tak gugur?menanti buah tak gugur?ishh ape2la huhuhu (sangat terok peribahasa)memalukan :P

untuk sue..momo nak jumpe zakwan.hishh dengan kawan awek pun taknak jumpe ke?bukan nak mengorat ok??sue tuh penting bagi momo so i need to know siapa zakwan sebenarnye.dont be too selfish zakwan..

4 comments:

salina nur dian said...

eh babe! haha, zakwan tuh pemalu tauu kalau u nk tau la.. :)

momochan said...

pemalu ke x..saye xkesah :)

salina nur dian said...

haha. nak sangat jumpe zakwan.. datang tidur sini lah! boleh jumpe zakwan hari2! :D

momochan said...

kt ulu ke?ngeee xmo2 nnt sue mrah lak kalu jupe sndri2 heheh

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN