click click

ikut momo jom

01 July 2010

kolej hai kolej hai

alhamdulillah akhirnya dapat kolej juga untuk sem ni.hehe
momo bersyukur yang teramat-amat sangat.thanx to ayah yang tak penat2 menelefon makcik kolej sampai naik bosan la kot makcik tu.hahaha momo nak kol takut kene marah.

pagi2 lagi ayah da suruh buka website tapi takde pape lagi.so ayah kol lagi tanya kenapa tak keluar lagi?heh sebab diaorang kate today akan keluar list baru.alih2 kate petang nanti baru diorang buat.haillaaa~

takpe la.ni pun baru buka tadi terkejot nama momo ada.fuhhhh~lega gua cakap lu arhh
lepas tuh post kat fb,ada la orang tanye katanye saya wakil dari kawan2 nak tanya kat mana nak tengok nama?.hehe dengan baik je momo jawab tau.*mood baik la time nih*

nak tahu tak?momo dapat kolej lain!jeng jeng dapat kolej TEJA.sem lepas dapat DAHLIA 2.
sob sob sedih la terpaksa berpisah dengan fify.diaorang semua maintain DAHLIA 2 ~midah,fify,sally,emma~ cuma bilik sahaja lain.

tapi TEJA dekat je kalau nak pergi kedai.hari2 nak makan moi sup..nasi ayam...beli topup pun senang.haaa susu sejuk pun senang.hehe nanti rindu HAfa..lepas ni makan kat dining je.ngeh2
leh la pergi bilik ika! kalau rajin la..

after this siapa lagi nak teman momo pergi toilet malam2 nak study same2...pergi bilik study tapi tak study.sembang2 sampai malam.menyanyi..menari..melalak sampai kene marah.
FIFy~ku akan merindui mu.ngeee

SALLy & MiDAh~nanti kalau nak pergi kelas..
da nak sampai mushroom buatla misskol ek?lepas tu momo turun.HAHA takpun momo tunggu korang kat mushroom jela.huhu ada

ada hikmah juga momo dapat kolej lain.kelas lagi dekat!haha korang jangan jeles.
tak payah panjat tangga batu caves lagi.kedai dekat weyhhh.
HAHA

Fify~siapa nak teman momo pergi toilet malam2?siapa nak gossip dengan momo?makan maggi?melalak sama2?tido sama2(katil lain2 ye) dengar ko membebel macam mak nene.huhu siapa lagi nak bising2 kalau mood pemalas ko da sampai?nanti ko kacau midah seorang2 la.momo da tak da.sob2

Midah~lepas ni malam2 tak leh la momo nak kacau.pergi bilik you senyap2 buat macam bilik sendiri.golek sana sini.ketuk pintu bilik you lepas tu lari nyorok.tak pun jadi makcik jual kerepek kat bilik you.OR bila time study momo buat muka toye minta you ajarkan.sob2 makan maggi ke sambil tengok cerita hantu and jerit2.tengok blog orang sama2. :'(

Sally~siapa nak pujuk momo lagi?lepas ni you susahla nak datang bilik study sama2...takpun bilik study sama2.makan kat hafa dengan you & midah before pergi kelas pagi.lepas balik kelas lunch dengan both of you.

apa2 pun im happy dapat kolej!kamu2 datang la TEja tingkat3..no bilik pandai2 la cari.haha

*haha banyak nye bebel.penat larhh.momo tengah tunggu sally update blog die.sah2 pasal kolej juga.HAHA.

6 comments:

salina nur dian said...

yeahh! nanti dah nk sampai kite misscall! alaaa.. rindu....

jangan sedih2!!

we're all stil here with you!
okay?

momochan said...

hehe okie dokie bebeh~

i sedih2 i terjah bilik korang ek.hehe

*wink2~

megumi said...

hey BUDAK KECIK...u make my tears come out u know...how dare u!!!!!!remember that..our frenship will never end..shit!!!!!!!how come my tears ........................................................................................................................

salina nur dian said...

sure la.. :'(

momochan said...

megumi:are crying my greeny bunny?hehe yes! our friendship will last forever huhu

sally:alaa apa nih msing2 sdih..memang sedih la tapi takpa nasib tukar kolej ja tak tukar kampus.huhu

*sally leh lagi jumpa kat kelas.fify da susah nak jumpa sob2 kos memang da jauh beza isk2

megumi said...

sape kejam ni..ko la yg bt air mata bharga aq kluar..ngek la ko..jan lupe..ronggeng ajak aq..ade karnival g dgn aq..asl je romate ko xde,bior aq tido sne..klu romate aq xde..ko lak teman aq..

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN