click click

ikut momo jom

22 November 2010

award ketiga kot

momo dapat award from tuan spider punya blog :)

Dapat lagi soalan so kena la jawab kan.

nampak labah-labah kat dinding buka la blog ni.HEHE

2. nama blog anda & kenapa letak nama itu..
welcome to my destiny.semua orang ada impian destinasi masing-masing termasuklah momo.kat sini la momo nak cerita impian-impian momo :)

3. nama URL blog anda & dari mana datang idea tu
nuovefiabe. maksud dia the new fairytales...sebab momochan sangat suka cerita fairytales.

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda
ha?entah.suka suki hati kot.huhu

5. apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendah diri)
sangat teruja! macam waaahh cantiknya blog die..seronok pandai menghias.huhu lebih kurang gituh la.

6. bilakah blog anda diwujudkan?
November 2009 wujudnya blog momochan ni.tapi mula aktif baru sebulan ni.HEHE dulu blurblur lagi.

7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower anda?
MR.ANT ! dialah insan pertama tahu pasal blog ni dan juga my 1st follower.masa tu ada la 3 orang je.tak macam sekarang huhu

8. Sila tag 5 orang lain untuk menerima anugerah & pass kan syarat-syarat ni




2 comments:

- miSs A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

oho!thanx coz tag areen...momochan mmg pemurah...heee...neway, nice to noe u dear...

momochan said...

HEHE no problem areen... and nice to know you too!! yeayyy!

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN