click click

ikut momo jom

06 November 2010

bila study sampai tension

Hari ini momo ada paper.so malam semalam study bagai nak rak putus wayar dalam otak ni.dah memang tension lepas tu jerit-jerit nyanyi lagi.ok sangat teruk perangai momo. ini baru dinamakan tension hangat! huhu

Pernah kan momo cakap cara study yang bergaya.siapa tak pernah baca sila lompat sini.

Disebabkan tak tertahan sangat perasaan jiwa kacau.momo dengan roomate izyan.mula la operasi makeup malam-malam mengambang!

mengambang sebab time tu sudah pukul 12 lebih rasanya.bermain la makeup segala.terkekeh-kekeh gelak macam pontianak. dan terhasilah air tangan kami berdua. jengjeng

Ini barang yang digunakan dalam operasi semalam.hak milik momo cuma benda bulat hijau dengan lipice pink tu je yang lain hak milik izyan. HEHE thanks to her!




taDAAA! lawa tak?ha?ha? momo makeup sendiri tau.

Kita kan nak study.so pen jangan lupa diselitkan bersama sebagai bunga biru.
*muka macam cacat la momo ni*

HAHAHA tak tahu la kenapa kelakar je tengok muka ni.buruk la momochan oii! poyo lebih dengan mata bengkak

pssst~one more thing pic 1 & 2 momo tak de la letak bedak sampai putih macam tuh.hailooo itu effect lampu la.pic 3 original.HAHa

Selesai sesi photoshoot selamba badak hantar mms pula kat ant...tau tak apa dia kata?tau?tau?

Ant cakap..momo tak perlu makeup.and dia pun taknak momo makeup segala semua ni. lepastuh lagi ant cakap. you got the natural beauty dear..so tak perlu makeup.


HAHA lepas baca je text ant ni.terus senyum macam kambing lepas tu tengok cermin telek muka sendiri.neutral beauty ohhh~ haha syokk sendiri. eee..dengki la korang.momo kena puji dengan mr. ant mestilah bangga macam nak telan mangkuk maggi.

momo teruskan menelek muka lepas tuh terfikir.aah la muka ni nampak pelik je makeup.macam patung je.takut nak tengok.huhu tapi pic simpan je.buat kenang-kenangan. semalam merupakan kali kedua momo makeup.1st time dimakeup kan oleh ika.ex-roomate momo masa part 1. pandai dia buat.tapi tu la muka momo pelik.

notakaki: perasan tak pic tadi baju sempoi je.tak ada nak tukar pun.sebab tu baju favourite.ada kenangan.hehe ok la momo nak blogwalking sekejap.tengah bosan ni.tata~

6 comments:

Aqilah Nur said...

kenapa je makeup smp mcm tu skli? ;p

momochan said...

HAHHA tak ada kerja la namanya.tension sangat.nasib baik tak buat mata hitam legam lepas tu blusher merah-merah lagi.HOHO

Hanani Izzati said...

anyway,no matter how bad u are trying to make over ur face.u are still cute.

momochan said...

HEHE thx HAnani...
same2 la kita jadi cute ramai2..baru best.huhu

Mr Ceym said...

hadoi x tahan tengok muka tu...hahaha..lawak2.. .sbar je la bila tension.. buka blog..haha... cik momo, try tgk tutorial ceym tu, ceym dah edit, pakai code baru tu, kalau tak bley jugak tak tau la..brani kerat jari

momochan said...

oytt2 mr ceym kutuk lak ek...grrr~ hahha ohh ok jap nak tengok.acehhh ade berani ke nak kerat jari

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN