click click

ikut momo jom

10 November 2010

chocolate giveaway la weyhhh

memang momo tak ada kerja la ni.masuk sana-sini...tapi contest ni masuk sebab dapat chocolate.nampak sedap arr meleleh ayaq liuq ni ha.


cute la cartoon ni..macam main masak barbie je.cute!!!

siapa lagi nak join contest ni?cepat masuk..click sini ye kawan-kawan.
mudah je peraturan dia.tak susah.

momo sudah teruja ni sebab chocolatechocolate. OMG its chocolate.*giggling*
bila momo makan chocolate rasa macam ohh heaven la! *just imagine*
waaahhh nak chocolatechocolate..momochan nak!! hehe

additional info: banyak kebaikan kalau dapat makan chocolate.... nyuummm nyuummm

click lagi kalau nak tengok cupcake yang comel sangat!


6 comments:

Aqilah Nur said...

malangnya, i hate choclate. pelik tak?

momochan said...

aik? aqilah suka apa?alaaa kalau aqilah majuk mesti bf mati kutu nak bagi hadiah ape.hehe bg teddy bear je la kot.

nora amila ghazali said...

cik momochan... huhuhuhu..bkan arinie la last... 10 dec kan... cuba baca elok2... nora pun terkena td... muahhahahahhaha

momochan said...

HAHHAHA aduhss kita terkena la...ingat kan sangat dasyat sebab dia buat 1 hari je.sekali kita terkena da.kwangkwang

nora amila ghazali said...

huhuuhu... rmai kowt terkena... hahha... nora duk bergelak dengan depa la nie.. huhu..

momochan said...

HAHA tau tak apa.ramai yang terkena juga.HAHA dok guling-guling gelak gak ni.HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN