click click

ikut momo jom

09 November 2010

makanan harian saya

Biarlah...momo nak juga bagitau apa momo makan time banjir hari tu..meh-meh kita tengok gambar dulu ek.




tengoklah bungkus nasi guna apa?polistrene pun habis time tu so rembat la plastic.tak kisah da time tuh.janji perut diisi.

2 bungkus nasi putih dan lauknya sardin. T__T
time ni hanya tinggal lauk sardin je.da memang tak ada lauk lain. tak apa bedal je.janji halal kan?

nasi yang da digaul dengan sardin tadi.sadis je tengok.
terpaksala makan dalam tupperware je sebab air time tu pun tak ada.haihhhh kasihan betul.

naahh ini lah pengalaman buruk tapi manis malah berharga!
HAHHA macam orang tak betul pula.mangsa banjir tapi tak main pun banjir.huhu sebab dah kena warning jangan dekat air banjir tu.okay dokie momo orang baik yang selalu ikut cakap kan.HEHE

notakaki: baru lepas makan biskut cicah milo.sedappp

14 comments:

zacky ~786~ said...

alaa ciann

momochan said...

alaa ciannye?bgilah sumbangan mcd ke kfc ke?huhu

annis said...

teruk ke banjir kat sane?
bila momo start cuti sem?

momochan said...

teruk...sampai ke arau air naik..jalan pun banyak tutup haritu.tp sekarang da okay.air da surut.
cuti sem start 15 hb ni..huhu bestnya dapat balik umah :)

Faizal n Fashitah said...

Alaa kesiannye. Sedap lagi makanan askar kot..

momochan said...

yep makanan askar lagi sedap dan mewah.ada gulai ada sambal..jz panaskan je.huhuhu

tapi takpelah da nasib time tu tak ada makanan.itupun nasib ada sardin kalau tak kebuluran leeee

Rozuan Ismail said...

ok lah..at least dpt makan..dr x dpt mkn langsung kan..huhu

rieyana ynn said...

momo...dap lew mum sardine...hikhik..tp lau tiap2 ari mesti jemu...;D

momochan said...

rozuan: itulah janji perut tak lapar

rieyana: eheee~ momo tak suka sardin.tapi paksa diri makan itupun tak habis.akhirnya ikat perut tahan lapor.nak buat maggi air tak ada time tuh.huhuh

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

kesian pulak tgknya...time banjir semua tu kene hadapi la..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Zumie said...

hye salam singgah...

nice blog cutie :)

momochan said...

hehheehe xpe lepas ni da boleh balik rumah.no more banjir2 lagi =)

Ciao Annin-sama said...

Lauk sardin pun sedap pe? :D

momochan said...

anninsama!!sardin mana sedap la...ishhh

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN