click click

ikut momo jom

03 November 2010

momo tak suka macam ni

here we go my story for today..

as all we know PErlis dilandar banjir yang sangat teruk. so kami yang di dalam uitm ni terperangkap tak boleh nak pergi mana-mana. we dont have enough food..even water to drink,shower..

this is my 1st experience.so macam-macam perasaan ada.kalaut.cuak.teruja sebab tak pernah ada banjir.sedih.geram.bingung dan tak lupa juga tension.yee tension sebab sekarang adalah exam.

air la paling penting sekali.bila nak buat kumbahan tu haa..rasa malasnya dengan air pula tak ada.hanya tuhan je la tahu perasaan momo time tu. semalam tumpang bilik kawan.duduk kolej lain.resident kolej tu oklah ada announcement kata kejap lagi tak ada air and time tu sudah petang so malam baru tak ada air. kolej momo.haram tak ada announcement alih-alih terus tak ada air langsung 1 kolej.

so memang nak ditekankan sekarang ni perasaan momo sangat-sangat tak best.i wish i could go home.i wish i can eat alot. i wish i can sleep well.i wish everthing back to normal.
i wish what ever happens right now is just a dream.my nightmares.

hmm esok momo ada exam Akaun.cuma 1 bab lagi je tak cover.
perasaan momo sangat tak stabil sekarang ni.doakan kejayaan momo yee.trimas

bye.nak cari mr ant.

6 comments:

Hanani Izzati said...

sabar lah momo,ni semua dugaan dari NYA.

momochan said...

hanani..aah.cuma dugaan yang kecil tapi sedih bagai nak rak.huhu
anyway thx :P

ila haron said...

momo, u dah pi bilik gerakan banjir uitm perlis?? try pegi untuk dapatkan bekalan makann kering jika perlu....

momochan said...

ila...da pergi da.dapatla air dengan roti seorang satu.
alas perut malam tuh.
lucky mpp ada wat pinjaman untuk student..kalau tak makan angin je la

ila haron said...

yup..dont worry, benda ni xlama..sehari dua ok lah tu...
ramai lagi yg kena duga..at least uitm xbanjir, n ramai yg bg bantuan..
make sure u bayar pinjaman tu k...hehehe
nice blog, keep up ur good work darl...

momochan said...

so far boleh survive lagi..huhu dapat experience baru juga,itu best!
eheee momo tak buat pinjaman pun..=.=
teman kawan je..ramai yang buat pinjaman.kalau tak kena pergi atm pauh la beratur panjang macam lingkaran ubat nyamuk eheee~

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN