click click

ikut momo jom

04 November 2010

oh rambut yg cantik

selamat petang dunia !! hari ini Perlis masih sedih lagi sebab tu banjir tak nak kering airnya. maka, hari ini kita mesti bergembira dengan semangat. cewahhh momo baru habis paper akaun today itu happy terlebih.

untuk gembira kita mesti fikir benda yang best.sweet. kan? so rambut! atau lebih specific lagi topic today ialah warna rambut.
bila momo keluar dari exam hall tadi nampak ada one girl ni rambut dia colour.tapi buruk! oytt jujurnya hang momo. huhu buruknya sebab tak sesuai dengan her skin colour. plus warna dia tak sekata nampak macam ketul-ketul lak.

and one more thing.jangan highlight.ikutkan pengalaman momo la.your hair will turn upside down.buruk! macam badut pun ada.or makcik yang membonceng motor laju malam-malam sambil punggung dia tonggeng akibat kedudukan motor itu tersebut.hahaha tau?tau?kalau tau sila diam.momo tak kata apa. korang la ek.

malaysian people suka colour yang agak striking ek?

momo rase kita kene warna yang gelap sedikit dan tak terlalu cerah.for example macam ni kot.banyak sangat keluar kat goggle terus jadi buta warna.huhu



Memang cantik!

you can try this product.kalau terigin mencuba di rumah.but make sure its safe.
*liese product momo tak sure ada logo halal ke tidak but garnier for sure memang ada.



liese ni bubble hair colour tau.huhu macam boleh buat main-main je.nasihat.jangan ikut cakap momo.
ok da lah malas internet dah jadi pemalas.maka hanya picture ni je yang dapat hidangkan.selamat menjamu mata. :)

p/s:hujan!! semua ramai-ramai pakat keluarkan baldi dan tadah air hujan.yang mandi hujan pun ada.momo nak mandi juga tapi lusa ada exam.niat terdelete terus.lori tangki pun tak mai-mai lagi.

Sebagai tanda penghargaan untuk anda semua yang sanggup baca sampai habis.syabas!walaupun topic agak kurang menarik hari ini.jadi momo dengan berbesar hatinya bagi tengok pic ni..haaaa comel tak?cute sangat!kawai~

comelcomelcomel

4 comments:

Aqilah Nur said...

perlis banjir teruk lg ke?
dgr cite air dh surut ke alor star. btl ke?

momochan said...

yup..keadaan masih sama lagi.tak tahu bila boleh reda..jitra pun bnyk umah kene tenggelam.alor star tak tahu pula cerita.

midah iskandar said...

NAK RAMBUT KERINTING!

momochan said...

rambut u kn da kire kerinting la tu.huhuhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN