click click

ikut momo jom

26 November 2010

saya tak tahu jalan.tolong la

kerana kera itu sumbang maka momo pun keluar jalan ke ts..waahhh! serius ramai kot orang.lepas habis spm stpm ni comfirm sesak habis.lepas tuh banyak kedaii...ngeeee~ *gaya macam tak pernah pergi*

adoiii memang sengih memanjang la.masuk kedai ni lepas tuh masuk kedai tu pula.jumpa saloon yang mamat-mamat die semua hensem! auchhh! *miangnye*

saya SETIA tau!

oleh itu momo hanya intai dan memberikan jelingan manja ehh takk jelingan maut je kat diaorang.takut tergugat nanti.hakhak
actually kalau masuk kang melayang la duit buat rambut.sebab da berikrar tak mau usik rambut lagi.nak panjang macam rapunzel.wohoooot~

masuk kedai baju..gelak-gelak..masuk kedai accesories..kak saya nak ni..yang ni..dengan ni..ohh yang atas tu juga ek...HAHAHA momo da gila nafsu shopping time tu...haihhh T___T

pergi pula dengan makcik.and dia berjanji nak belanja 1 barang.only ONE.UNO je yee...
hoiiit suka! terus peluk die tarik pergi kedai kasut.pilih yang mahal sederhana harganya.hehehe padan muka offer lagi..duit dia yang melayang.ngeehhh~



muka selekeh je.orang tengok pun tak kisah kata budak kampung la nih T___T


only bag je momo tak sempat nak beli.sob sob.

keluar lewat balik pun lewat la juga kan?HAHAHA pedulikk arr...momo suka jalan.
natijahnye bila nak keluar dari TS tak jumpa jalan..sengal betul dalam mall pun boleh sesat. HAHA
then, monorail pula delay sebab ada pokok tumbang.ramai manusia menenggek kat situ.1/2 hours tunggu penat jalan.so menapak pergi stesen LRT.sumpah jauh arr..boleh lak sesat malam-malam tu. cobaan sungguh.

sampai kat LRT.makcik kate laluan kita berbeza la tak sama tren.ahhh~momo memang nak nangis arr.tak reti dowhh nak naik menantang panjang tu. T____T

lepas kene explain sampai karat telinga baru faham..fuhhhh~

ini la die kisah budak duduk KL tapi jalan kat KL pun tak tahu.aiyooo~bukan salah momo tau.HEHE

2 comments:

zati said...

hahaha kau same je dengan ak, duk kl tapi jln kl pon xtau agagaga XD

momochan said...

HAHHA itula nak buat macam mana?kita kaki rumah je huhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN