click click

ikut momo jom

10 November 2010

tips nuffnang

momo golek ke blog sini lepas tu golek ke blog sini.waaahh semua pakat-pakat dapat cheque from nuffnang da.alahai T_T sedih momo kosong lagi.hehe memang la kosong baru je letak.HOHO

tahniah la kepada yang berjaya dapat income from nuffnang.yang belum dapat lagi jom berusaha bersama momo dan berjaya seperti mereka.

check this out ada tips sedikit :

sedikit sebanyak momo tahu pasal nuffnang ni... yeayyy !!! apa motif jerit pun tak tahu :D

5 comments:

nora amila ghazali said...

cam na nak check be nie... huhu... musykil betul la... nora baru lgi.. tak pndai la.. hehehe

rieyana ynn said...

baru jew nak blajar ni...hekhek...

momochan said...

HEHE momo pun baru lagi...tak tahu pape sangat pasal BE.better lagi ask yg da pro=pro.takpun nora sendiri lagi expert dari momo kan?

nora..macam mana nak tingkatkan traffic.HAHAHa

momochan said...

rieyana..kita belajar sama ok?hehe

Ciao Annin-sama said...

BE pun x pernah jumpa lagi huhu... Xpe kayuh slo-slow, mesti masyuk nanti, insyaAllah :)

Saya pun masih baru denagn Nuff.

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN