click click

ikut momo jom

22 December 2010

adakah saya normal macam kamu semua?

hyee and hyee again..
how are you guys??

huhu ok now da baca my tajuk kan?
am i normal like others?like you?
yes you girl! the one that wearing pyjamas and smiling selebarnya.

ok no just kidding.
serious now.

i was wondering laa kan.
hmm

i love to eat.very very much..
and my current weight is below 45kg. *malu nak beritahu yang sebenar* T___T

yet this is not my problem..
my problem is..
if i had my dinner before 7 p.m. and the next morning i wake up.
i realised that im not hungry!
but..

nasi goreng USA my favourite :)

if i eat after 7 p.m. bila bangun je..mybe at 5 in the morning terjaga, dan dan la time tu lapar gila.perut terus bunyi.aishh..
macam alien pula rasa.HAHAHA

so kenapa agaknya yee?
maybe ada doctor boleh explain kat patient yang bernama momochan ini?




char kuey teow my favourite juga tapi tak pernah jumpa berkuah macam ni.kalau jumpa taknak share weyhh!sedapp ohh ! dok tegok ayaq leoq jaa ni -,-"


notakaki: akan pulang ke campus tak lama lagi T__T

10 comments:

SyafiQ Bleszynski said...

sebab ada org repot.. kire macam spammer. spam blog2 org..padahal tak pon.. skang dah tak leh tinggal jejak kat shoutbox dah.. nih terpakse menyelit kat komen entry.. so sory..:(

momochan said...

syafiq :auwwhh macam tu ka..aishh ruginya.susah betul la kalau tak boleh tinggal jejak kan?

btw thanks la sebab sudi susah payah datang explain kat momo :)

anamizu said...

nasik goreng USA!!
feveret cik ana jugak tu!! ngee~~

momochan said...

anamizu: yeah! gimme 5 !!

Rozuan Ismail said...

setuju sgt2..kalau makan awal,esoknya x lapar..tp kalau makan malam lewat,esok pg dah cari makanan kt dapur..huhu

iLa SaHaR said...

nape macam tuh ye?? tapi selalunya... asik nak makan je macam na nie??

momochan said...

rozuan : haa kan?kan?

momochan said...

ila sahar: huhu tu la momo tak tahu

..hizamirahim.. said...

normal ah kot.
lapar.
haha.
tapi, char kuay teow mmg terbaik ah !
zami pernah je jumpa yang ada kuah mcm tu.
best !

momochan said...

hizami: normal ek?HEHE
ohh kat mana jupe?ishh ishh momo tak jupe lagi char kue tow kuah macam tu..

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN