click click

ikut momo jom

21 December 2010

candid contest itu cun laa !! by adilla


Assalamualaikum :)

buat apa tu?bosan tak?
momo bosan sebenarnya ni.tadi masak macaroni carbonara tapi rasanya sangat pelik.
jadi momo bawa lah diri untuk online.

click kat dashboard tengok ehh ada contest la.cepat-cepat godekk picca cari.
hampa picca tak ada pun -.-"

tapi ada la picca yang boleh dikatakan candid sebab momo langsung tak perasaan picca ni diambil.siapa photographer dia momo pun tak ingat.hehe

boleh la kan??

ok picca ni diambil di kuala perlis, Perlis.
time ni part 1.freshie biasa la teruja nak berjalan je kerja.
time ni tengah tunggu nak buka puasa kitaorang da siap-siap order so berjalan la dulu :)

air pula surut time tu.tak caye suba tengok picca.sangat surut tau..
banyak cengkerang kat situ.and that picca momo terpijak something so cepat-cepat tarik tangan kawan.si midah. *hai midah!*

ohh yes! kalau anda perhatikan kat air tu ada benda bulat-bulat warna coklat kan?
ok itu ikan belacak. *rasanya*
sebab macam ikan pastu macam katak pastu macam berudu.

bila kite dekat dia lari.HAHA comel je tau dia lari.terkekang-kekang.

oklah itu cerita pendek momo.
tag :
anisa hang tuah
rozuan ismail

opsyy click picca atas tu kalau nak ke owner penganjur ni :)

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nice la momo
(:

all the best..
& thnks tag nis yaa
(:

insyaAllah akan join

Rozuan Ismail said...

momo..wan dah buat la..huhu

azzey said...

Momochan; pnh gak singgah kat pantai ni dulu......kat tepi2 jln nya byk gerai jual nugget dan sosej yang dibakar panas2 lagikannnn....

momochan said...

anisa: join jangan tak join :)

rozuan: alaaaa yeke?ishish

azzey:sosej tu momo tak perasan pula yang perasan ikan bakar..sotong celup tepung.aish cedap :)

faiq said...

kalo mng, adiah share2 k

momochan said...

faiq: adoii belom tentu menang la.huhu

dilla adilla said...

momo oh momo... tq join...

cumel laa pic candid awak..

:)

momochan said...

dilla : dilla oh dilla hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN