click click

ikut momo jom

21 December 2010

lagu mase tadika dulu-dulu syokkk la

bangun pagi gosok gigi
minum kopi
telan ubat gigi

HAHAHHA

momochan tak tahu lirik dia macam mana.tapi seakan-akan boleh la tu.korang janganlah kutuk kang touching kang haaa~

ok next lagu pula..
ni momo belajar dari sepupu yang berumur 3 tahun.

kucing yang datang badannya kurus
KURUS ! *jerit kuatkuat*

bla..bla..
meaww meawww...
*tangan gaya macam nak cakar orang*

misainya tebal..
TEBAL *kuat lagi suara oii*

lepas tu lagu terberhenti sebabkan budak ni malas nak nyanyi nak main lawan-lawan pulok.
sabar je hakuu -,-"

haaa lagu suzana! tau tak lagu ni??

eee momo darjah 1 nari-nari lagi kene buat persembahan.pegang basket.
*bajet comel la dulu*
menolak tawaran hebat untuk jadi watak utama iaitu suzana yang kena jalan berpegangan tangan dengan budak laki.
ciss~takmoh hakuu..siap nangis-nangis takmau.


I come from Alabama
With my banjo on my knee
I'm going to Louisiana,
My true love for to see

It rained all night
The day I left
The weather it was dry
The sun so hot,
I froze to death
Susanna, don't you cry

Oh, Susanna,
Oh don't you cry for me
For I come from Alabama
With my banjo on my knee

I had a dream the other night
When everything was still
I thought I saw Susanna
A-coming down the hill

The buckwheat cake
Was in her mouth
The tear was
In her eye
Says I, I'm coming from the south
Susanna, don't you cry

Oh, Susanna,
Oh don't you cry for me
For I come from Alabama
With my banjo on my knee

eh suzana ke susanna?HAHA lantak la labu..yang penting gua suka nari-nari.

lepas tu nyanyi lagu apa entah siap kene pegang buah manggis besar.

eyh bukan buah betul pun.diperbuat daripada benda yang putih-putih bulat kecik tu.

alaa kalau beli tv dalam kotak tu ada benda putih tu. *takpe abaikan*


dulu-dulu muka innocent sekarang muka macam pisang goreng je -,-"
picca tak mandi pagi tapi rambut maintain cool bebeh! byiahahha

-lagu LONDON BRIDGE
-lagu KERETA KECIL *suka lagu ni sangat.nak momo nyanyi tak?* :)

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hehehe

lagu kete kecil tu paling nis sukeee

Amy Abdul Rahman said...

HAHA :D comel gilaa ah :)

momochan said...

anisa: haa jom nyanyi

momochan said...

amy A.R : HEHEHE

Aku Alip said...

haha dak sorang ni macam2..

momochan said...

aku alip :hehehhee lalalla

Rozuan Ismail said...

nyanyii sikit nak dgt..x dgr la..kena rakam video taw..huhu

momochan said...

rozuan : momo malu la..hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN