click click

ikut momo jom

21 December 2010

'my time to jiwang-jiwang'.amaran keras diletakkan for those yang agak-agak rasa meluat nak baca :)

OH well..i guess you tak meluat untuk membaca celoteh momochan kali ini.
terima kasih banyak-banyak.
love you so machosmachos and crispy.

'MY TIME TO JIWANG-JIWANG'
-caps lock-

baru perasan tajuk ke? ok tak kisah still got time kalau nak cabut lari.
sila la..
*senyumsenyum*

momo start yee..

ok kisah nya macam ni.......
*haa jangan nak lari duduk situ diam-diam baca sampai habis*

tapi sebelum tu nak memperkenalkan dulu pelakon utama yee.

~ arnab~


~Mr. Ant~


selesai sudah sesi berkenalan bersama pelakon.

mari kite tengok cerita yang bagaimana momo nak cerita ni.

gojenggojeng beruslah gigi anda walaupun anda memelihara hamster gebu
shoot! iklan pula..takpe tunggu jap tau.


ok habis da..

ceritanya begini.pada suatu hari ada seekor arnab teringin sangat nak pergi picnic..very the teringin you know.
dalam masa duduk goyang kaki atas kerusi.dia mendapat mesej yang berbunyi.
"hye..picnic kat tepi tasik nak tak petang ni?ada suprise tau. p/s: semut kecik-kecik"

reaksinya?
melompat keseronokan laa..
bergegas Si Arnab ni ke dapur menyediakan makanan.


waah cantik dapur Si Arnab ni

Arnab : "Apa yang patut saya masak yee?ringkas tapi sedap..hmm..ahaa! sandwich!!"



comel-comel betul

maka bergegas la Si Arnab menyiapkan bekal untuk berpicnic..
siap berdandan siap bekal seterusnya menuju ke lokasi yang dituju dengan menaiki basikal??


lokasi~tepi tasik


Semut : "......."



Arnab : "......."



eyhh apa diaorang sembang tu?apa yang terjadi?semut nak bagi suprise apa ye?

nantikan kemunculan di pawagam nuovefiabe berdekatan dengan blog anda!!
persoalan demi persoalan???
apakah yang terjadi?


notakaki: dipannggil Si Arnab kerana....ada budak kecik panggil momo kakak arnab bila pakai reben macam kat picca atas tu.HEHEHE dia ingat telinga kot? :)





4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

gambar momo yg first tu comel
(:

momochan said...

anisa H.T : HEHHE thanks..comot-comot je tuh :)

cik dibadeebut said...

cumel jer citer nih... nak wat gk lah.. hamster berus gigi dia... cumel2..hihi

momochan said...

cik dibadeebut : hehehhehe nantikan sambungan die yee :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN