click click

ikut momo jom

20 December 2010

my new hobby heyhey and your hobby is?

Hai readers! good evening..

momochan is here to share with you and you with my new hobby..
walaweyy cakap hobi ni macam darjah 1 pula.

so nevermind.

since momo lovelovelove mengutip hobi baru.now momo ada hobi baru which is


ICE-SKATING

maaf picca yang agak kurang memuaskan kualitinya


At 1st main untuk suka-suka jatuh atas ais je.saja nak bagi basah baju.
ternyata baju tak basah juga T__T
yelaaa momo kan da pandai.
hakhakhak
pandai jalan jela pun.kalau suruh buat flip ke pusing laju-laju.
sumpah tak boleh lagi dowhh.
main pun setahun 2 kali gamaknye.adeshh~

last two days i tried jalan ke belakang.ohh syokk arr!
tapi macam siput la.so -lembab-
jelesjeles tengok budak kecik main macam main LEGO.alaa senang je die buat.
tak gunes.

if you wanna try skating, set your mind 'no pain no games'

when momo da set my mind macam tu,barulah main tak takut.
ini main tolak sikit..jerit je lebih,lepas tu sakit pun lebih lebih laa jawabnya.


kalau nak selamat la kan..taknak ambil risiko kepala pecah gara-gara berlumba atas ice ring bersama-sama kawan.
better main rollerblade a.k.a. kasut roda.
momo dulu pun main benda tu juga selalu before ke arah ice skating ni.
tiap-tiap petang momo main dengan adik siap main bola sepak pakai rollerblade.
amacam advance tak?
huhu..

but for those yang expert cemerlang sangat tu ....
if you dont mind...
boleh tak...
ajar momochan?? *blink blink*
HEHEHHE

ohhh momo tak sabar nak memiliki sepasang kasut putih licin tu.


putih nampak tak lawa kan?but trust me..
ianya sangat lawa bila dok tengah-tengah ice ring tu.
betulll sangat lawa.nak matching dengan baju pun tak susah kan?
yeyeyeye...buy one for me please?
sepasang jangan ngade ko nak bagi sebelah je.aishh


momo kipassusahmati warna merah jambu.
just add a little bit pink pun da okay.
dance on the ice sememangnya masyukk..

pstt~ already asked umi to buy for me tapi dia cakap duduk jauh kat perlis bila nak main.
T___T auchh ini kenyataan yang menyakitkan hati.


notakaki : jom la kite buat gathering sama-sama main kat sunway pyramid..jom la..jom laa...please.. HAHA


11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

woww
momo pandai skating rupanyaaa

respect laa
(:

momochan said...

anisa H.T : bukan pandai mana pun..setakat gituh-gituh je :)

Amy Abdul Rahman said...

saya tak pandai ice skatinggg ajar buleh? hehe

momochan said...

amy A.R.: momo rasa amy lagi pro dari momo tau :)

Rozuan Ismail said...

wah..boleh la ajar lepas ni..biasa maen kat mana?sunway pyramid ke?

momochan said...

rozuan : sunway pyramid je :)

nadHiraH said...

HEY BABE! I pun suka main ice skating tapi I mesti jatuh punye... haritu pergi main roller blade pun mcm ap je.. hahaha.. dammit! nati nak kene main juga lahhhhhhh!

momochan said...

nadhirah : auwhhh takpe2 belajar dulu...nanti kite boleh main same2 yeahhh~HEHE

nadHiraH said...

hehehe.. kalau ad rezeki and masa, boleh aje sayangs (;

momochan said...

nadhirah : okies lalink ! huhu

Nur Atiqa said...

first time sumpah sakit2 badan..hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN