click click

ikut momo jom

20 December 2010

segmen reality dan fantasi from GBP


alright di hari yang sejuksejuk ni.mari kita main segmen realiti & fantasi khas daripada Geng Blog Pink.

nak tahu impian apa yang akan jadi realiti kat momo nanti?

nyiahahha betul la kan nanti jadi realiti for sure la kahwin..teheeee..
tapikan dia ni cantik betul la jeles momo.ahaks.


rumah ni insyallah akan terbina kukuh atas tanah. doakan sama yee..


impian fantasi yang hanya muncul dalam mimpi tengah malam buta je kalau siang-siang ape kelass broo..

HAHAHA momo tak tahula kenapa nak sangat jadi covergirl.tapi rasanya peluang nipis so..fantasi je la .T___T

sedihsedih...

picca: pakcik google :)



notakaki:udara sejuk macam ni hari-hari best kan?tak hujan pun takpe.sejukkk je.huhu









16 comments:

Rozuan Ismail said...

target yang tgggi la momo..huhu..congrats.. runah tu mg cntik giler2 i like it..

momochan said...

rozuan: likelike juga...fuhhfuhh

.cik yaya. said...

nape semua nak jadi coverpage remaja ni?? huhu..hehe thanks buat entry ni..jgn lupe terjah geng blog lain yek

momochan said...

cik yaya:eyhh yeke ramai?tak tahu pula.HAHAHA

Anisa Hang Tuah said...

mana la tau
one day momo jadi covergirl
(:

nis tumpang gembireee

ms ayu said...

setiap apa yg di idamkan boley je jd kenyataan..yang penting usaha..kalau tak berusaha apepun xkan jadi kan..gud luck momo...

psstt...momo..nak takap tikit..blogt tamu taye tuke la..hehehe

Amy Abdul Rahman said...

you will be a covergirl one day :) sebab you comel hee

ainatiqa said...

whoa , cantik ouh ruma itu !
untung lau dapat bina ,
mudah mudahan ,
amin :)

-GBP-

momochan said...

anisa H.T :amin kalau dapat jadi momo gembira sangat :)

ms ayu : usaha itu penting.thanks.
pstt~ HEHE momo malu la *shyshy*

amy A.R : bila laa one day tu HEHE.insyaallah :P

ainatiqa : itula cantik kan?momo pun da jatuh hati ni hehe aminn

thanks to all..momochan lovelove kamu semua.muah!

man yusoef said...

rumah tu cantik gila..suke design modern building cam tu..nak tiru gak ah nnti..hahaha

momochan eh??..macam nama cerita katun kat prince of tennis..hehe

momochan said...

man yusoef: sila la tiru tapi jangan sebijik sebijik tau.HEHE

ohh ekk?momo tak layan la pula cartoon tu so tak tahu pula ada nama tu.HEHEHe

Gadish Lollipop said...

momo . farah suke rumah tu . .hope impian kamu trcpai yer . amin . .

nEa FleriDa / nIL said...

hi gbp!! :)

nak jadi cover girl tu bkn reality la syg. kamu layak ap jd cover girl. cute!! :)

momochan said...

gadish lolipop : amin..momo pun harap impian gadis juga tercapai yee

nea flerida : hi GBP !! *winkwink sama kamu* hehe jomlah kite jadi covergirl samesame :)

anamizu said...

wahh momo nk jd covergurl ye??
mane tau bleh jd realiti..hihi~~

salam kenal dari GBP cik ana ^^

momochan said...

anamizu: hello GBP!! huhuhu yeap teringin tp tak tahu la jadi realiti ke tak.huhuhu :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN