click click

ikut momo jom

19 December 2010

HAnis zalikha kalahkan siti nurhaliza?sangat wauuu disitu

Macam tak percaya kan hanis zalikha dapat kalahkan siti nurhaliza.baru je momo sebut-sebut pasal mereka berdua ni tup tup terkeluar pula pasal ni. sila kelik di sini kalau nak tahu apa yang momo sebutkan.

ok people hurry up beli suratkhabar metro...dapat tengok hanis dalam paper...
on9 pun ok lah juga.cuma tak feel la.HEHE
wanna know about what people semua kecoh-kecoh today?just bring your mouse here and left click .

10 individu paling dicari dalam Google Malaysia

1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurha
liza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger)


"yeahh saya macho macam momochan"


ranking tertinggi weyhh..fuhhhh...lagi sepuluh tahun orang akan taip "momochan" pula kot??
HAHAHHA perasan lebih ishish

siapa cakap pakai braces tak lawa?ni haaa da terbukti.cantik je :)

someone : momochan ko pakai braces kan?
momochan : a'ah kenapa ye?
someone : tak da saje tanya..ok bye.
momochan : ehh cakap tu je?aishh -_-"


tetibe keluar picca mama HZ.. ahh sorry.hehe



momochan pulang ke rumah dengan air berlinang di pipi.masuk bilik kunci pintu.ada katil guling-guling situ.ternampak pula. benda bulubulubulu
'hoii korang fikir apa?'

diary sehayat sehinyut se'hothot'
*diary momo la weyh bulubulubulu pink.cantik seyhh*

capai pen dan terus mengarang.

"dear diary..
tadi lepak dekat cc..*cyber
cafe* lepas tu cepatcepat buka blogsepottt.
ada 1 comment yang harus diapprovekan. *suka kalau ada banyak comment HEHE*

tengok nama..HAnis ZAlikha.
ohh HZ..hmmm

ehh apakah?hanis zalikha?!
MUAHAHAHHAHA ku jerit gelak macam sawan sampai orang sebelah jatuh kerusi terlentang angkara terkejut dengar jeritanku.

aihh maaf dipinta.lari keluar dari cc dan terlupa nak bayar.
terpaksa patah balik masuk cc dan terus dimarah maki oleh apek tak bertauliah.
tapi ku mampu senyum je sebab nampak kat muka apek tu HZ dan terdengan bisikan
"momochan ko buat pekak badak je kejap lagi kite makan choki-choki ek?"

kemudian aku pulang dengan linangan
air mata sambil mengenggam choki-choki" .

sekian .


adeyhh adeyhh momo merepek weyhh.. haa HZ comment kat entry yang ini

hehe



notakaki:HAHAHHAHA momochan macam tak betul harini..sorry yee..~




6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

femes si hanis ni

dah la lawa..

Rozuan Ismail said...

salute la si hanis zalikha..ada style..

khairunnisa ♥ said...

selalu baca hz ;) dia pandai sampaikan cerita dia pada pembaca.

ahsfantasy24 said...

hanis zalikha mmg best..!
^^,

Jerung Tempang said...

ow..cik hanis ni. yep2. dy cntik. aha

Jejaka Terhangat said...

dia bukan hanya blogger.tp artis..tak same level ngn kita..=p

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN