click click

ikut momo jom

17 December 2010

momochan suka hanis zalikha!!

MOMOCHAN SUKA HANIS ZALIKHA!!
*hamiikk koo besar-besar momo letak*

i dont know why
i dont know how

i wonder how
i wonder why

momo sendiri tak pasti kenapa la momo admire habis dengan hanis zalikha ni.
*hai keknis!*ngee~

maybe because she is pretty !

betul-betul HZ sangat cantik auwhh sampai momo yang suka Dato Siti Nurhaliza boleh terubah arah ke Hanis Zalikha.heh nama nak dekat sama je ek diaorang?

yellaaa Siti dah kahwin HZ belum lagi..HEHE
momochan straight no corner-corner baring segala belok.masih meminati lelaki yee

HZ cerdik genius cemerlang gemilang terbilang punya student

momochan salute la!!!
pointer die 3.92.
walaweyyy!
memang jadi role model for me.busy tapi still result gempak habis.
how can she do that?
nak je scan otak tuu..
HUHU
*joking jaa keknis*

pstt~dia student UiTM,,momo pun Uitm
see.. kitaorang ada persamaan tau...*wink*

cuma lain branch je

lantakklahh...janji kita student UiTM kan keknis?course pun nak dekat same je kan?kan?


eh eh korang..
tadi HZ post ni kat Fb..so momo excited la kan..
dengan machonya momo cakap "i laappp keknis so muccchhh"

tiba-tiba ada orang tanya apa yang best sangat HZ ni?

i was like....
weyweh ko tak tahu ke dia ni siapa?kakak gua arrr..
ada pula tanya soalan macam tu kang touching la kakak momo.haiihh~
nyiahahaha

emo pula momo ni..


tapi pompuan tu tak balas.ke balas ek?entah malas nak amik tahu.
nanti kang momo emo emo gaduh lak.
erk?erk?

ok cukup-cukup.tolong sedar diri wahai momochan....

HZ relaks ko lak gelabah lebih-lebih..pfttt

HAHAHA

ok itu cerita momo hari ini.
sekian terima kasih

notakaki: keknis keknis keknis!!! T______T

7 comments:

apezs shah said...

wah bestlaa yea... 3.92 erk.. fulamak...

✿....rossa alina....✿ said...

alololo..minat sangat yeee..huhuhu..

momochan said...

apezs shah: itulahh 3.92 phewww tinggi arr

rossa alina: ye ye ye...HEHEHe

nazirulhazwan~ said...

kan best klu HZ tibe2 ckp i love u kat den:P

momochan said...

nazirul: kalau HZ cakap macam tu momochan akan sponsor 10 kuntum bunga ros merah time 1st date korang.HOOHOHO

Hanis Zalikha said...

Hahahaha cute gila siap back up. Lebbiu Momochan!

momochan said...

OMG!! its Hanis Zalikha!!! wawawa T____T terharunye momo..
sob sob tak sangka idola ku muncul siap bagi comment lagi.. :P

lebiuuu too keknis!! ngeee~malam ni tidur syokkk arrhh
*perasaan terlalu gembira*

-peace-

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN